مدیر‌ کانون‌های خدمت رضوی استان گیلان با اشاره به فعالیت ۲۰ کانون رضوی با گرایش‌های مختلف در استان، گفت: 2 هزار خادم‌یار و قریب به ۵۰۰ یاور رضوی به انجام برنامه‌های داوطلبانه متناسب با توان‌مندی‌های خود در استان اشتغال ‌دارند.

۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۷
فعالیت داوطلبانه 2500 خادمیار و یاور رضوی در گیلان

به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ «جواد شفیعی ثابت» امروز دوشنبه، 10 دی 1403 در نشست هم‌اندیشی با کانون فکری کودکان و نوجوانان گیلان، به تشریح فرآیند آغاز فعالیت این کانون‌ها در دوره تولیت آستان قدس رضوی از سوی آیت‌الله شهید، سیدابراهیم رئیسی پرداخت و این مهم را فراهم‌سازی بسترهای مناسب برای ایفای نقش تمامی دوستداران امام‌رضا (ع) در کسوت خادم‌یار و یاور رضوی عنوان‌کرد.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی گیلان تصریح کرد: در قالب این طرح، علاقه‌مندان می‌توانند در محل سکونت خود نیز به ایفای نقش بپردازند و سپس با دریافت نوبت خدمت در حرم مطهر، خادمی امام هشتم را در مشهد مقدس برعهده‌ داشته ‌باشند.

وی در ادامه به روند ثبت نام برای انجام فعالیت‌های داوطلبانه، گزینش و فعالیت به عنوان یاور رضوی پرداخت و تاکید کرد: یاوران رضوی پس از انجام موفقیت‌آمیز برنامه‌ها و بارگذاری گزارش عملکرد، به عنوان خادمیار امام رضا(ع) انتخاب‌ می‌شوند.

شفیعی ثابت در همین ‌ارتباط به فعالیت ۲۰ کانون رضوی با گرایش‌های مختلف اشاره و اظهارکرد: ۲ هزار خادمیار و قریب به ۵۰۰ یاور رضوی در استان گیلان به انجام برنامه‌های داوطلبانه متناسب با توانمندی‌های خود اشتغال ‌دارند.

مدیر کانون‌های خدمت رضوی گیلان در همین‌ حال برخی از فعالیت‌ها در زمینه تعلیم و تربیت، اعزام زائر اولی‌ها به مشهد مقدس، ارایه خدمات پزشکی، پرستاری و توزیع بسته‌های معیشتی را مورد توجه قرار داد و افزود: تبلیغ دینی و حضور مداحان و مبلغان دینی با لباس خدمت و پرچم و نشان‌های متبرک، از دیگر برنامه‌های این کانون‌ها به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: ۱۷ دبیرخانه خدمت رضوی در ۱۷ شهرستان استان گیلان فعالیت ‌دارند و این امر می‌تواند در ارایه خدمات مشترک با مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مخاطبان موثر باشد.

شفیعی ثابت با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای تغییر گرایش و سلیقه آینده‌سازان ایران اسلامی، تصریح ‌کرد: غلبه فضای مجازی نیز از عرصه‌های تاثیرگذار برای ارایه خوراک فکری نامناسب از سوی اسلام‌ستیزان به‌شمار می‌رود و ضرورت دارد با مشارکت و همراهی مجموعه‌های فرهنگی چون کانون پرورش فکری، بسترهای لازم را برای مأنوس‌سازی فرزندان با امام رضا(ع) و رجوع آنان به فطرت پاک دینی فراهم ‌کنیم.

در ادامه این نشست، «سیدجلیل میرعظیمی» مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان، با ابراز خرسندی از برنامه‌ریزی طرح خادمیاری امام‌رضا (ع) با همراهی کانون‌های خدمت رضوی و بنیاد کرامت، اظهار کرد: کشف و شکوفایی استعدادهای نسل کودک و نوجوان با بهره‌گیری از فعالیت‌های خلاقانه کتاب‌محور و شیوه‌های آموزشی مبتنی بر آموزه‌های دینی و تربیتی، از اهداف این مجموعه فرهنگی است.

وی با بیان ‌اینکه کودکان و نوجوانان گروه‌های سنی ۶ تا ۱۸ سال، مخاطب بیش از ۶۲ عنوان فعالیت مربیان کانون به ‌شمار می‌روند، گفت: آغاز طرح خادم‌یاری رضوی و ایجاد حلقه‌های ارتباطی میان مسوولان و مربیان کانون پرورش فکری در شهرستان‌ها با دست‌اندرکاران کانون‌های ارزشی «خدمت رضوی» بستری است که به توسعه و ترویج فرهنگ رضوی کمک ‌می‌کند.

میرعظیمی درهمین ‌زمینه به آغاز این روند با همکاری مربیان کانون گیلان اشاره و افزود: آموزش کاردستی و اوریگامی قصه‌گویی، نمایش خلاق و بازی و سرگرمی ازجمله فعالیت‌هایی است که با محوریت ترویج فرهنگ رضوی در مراکز فرهنگی هنری برگزار می‌شود و در آیندای نزدیک، شاهد افزایش گستره فعالیت‌ها و حضور افزون‌تر مربیان و اعضای کانون استان در این طرح هدفمند خواهیم‌ بود.

مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان در ادامه، نگاه ویژه کانون به مخاطبان را یادآورشد و اضافه کرد: تمامی کودکان و نوجوانان در شهرها، روستاهای و مناطق کم‌برخوردار، از فعالیت‌های مربیان کانون بهره‌مند می‌شوند و در این مسیر مراکز فرهنگی هنری ثابت، سیار شهری و روستایی و هم‌چنین، مرکز آفرینش‌های ادبی و کتاب‌خانه‌های پستی نقش‌آفرین ‌هستند.

وی با بیان اینکه هم‌گرایی‌ها با کانون‌های فرهنگ رضوی در جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل برای تقویت نگاه دینی و اسلامی آینده‌سازان اهمیت دارد، گفت: امیدواریم در سایه عنایات امام رضا(ع)، زمینه‌های رخدادهای خوب دینی و فرهنگی برای همگان، به ویژه کودکان و نوجوانان فراهم ‌شود.

-------------------------------

پایان پیام/۳۴۴

برچسب‌ها