نظامیان صهیونیست اقدام به تخریب بندر صیادی ناقوره در جنوب لبنان کردند.

۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲
ارتش رژیم صهیونیستی بندر صیادی ناقوره را تخریب کرد/ ادامه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان توسط صهیونیست‌ها

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ با فرارسیدن نیمه دوم مهلت شصت روزه برای عقب نشینی از جنوب لبنان، ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به نقض توافق آتش بس از طریق بمباران، گلوله باران، منفجر کردن، یورش زمینی و آدم ربایی، ادامه می دهد.

براین اساس در حالی که صیادان لبنانی برای بیرون آوردن قایق ها و وسایل خود با هماهنگی یونیفل به بندر صیادی ناقوره رفته بودند، نظامیان صهیونیست اقدام به تخریب و سرقت محتویات این بندر کردند. این نظامیان پیش از پایان مهلت مقرر به صیادان به سمت بندر ناقوره شلیک کردند و صیادان را مجبور به عقب نشینی از این بندر نمودند.

نیروهای دشمن همچنین با سلاح مسلسل اقدام به هدف قرار دادن محلاتی در شهرک های «الطیبه»، «القنیطره»، «عدشیت القصیر» و «دیر سریان» کردند، علاوه بر این، آنها اقدام به منفجر کردن تعدادی از منازل در شهرک «کفرکلا» نمودند و صدای انفجار نیز از داخل شهرک «یارون» شنیده شد.

نظامیان صهیونیست در ادامه اقدام به یورش به منازلی پیرامون دبیرستان «الطیبه» در جاده شهرک «القنطره» کردند و اقدام به آتش زدن تعدادی از منازل نمودند که برخی از اهالی آن منطقه را به ترک منازل خود وا داشت. همچنین یورش ارتش رژیم صهیونیستی به سمت شهرک های الطیبه و القنطره، ماموریت ارتش لبنان را برای باز کردن جاده ها در اطراف شهرک های القنطره و شقرا را به تعویق انداخت.

پس از آن، نیروهای متجاوز صهیونیست از شهرک القنطره به سمت شهرک الطیبه، عقب نشینی کردند و نیرویی از ارتش لبنان و یونیفل در ورودی شرقی شهرک مستقر شد و این اقدام موجب تشویق برخی از خانواده ها به ماندن در خانه هایشان پس از شروع دوباره خروج اهالی از شهرک گردید.

در نهایت نیروی مشترکی از ارتش لبنان و یونیفل به سمت شهرک های القنطره و الطیبه برای انجام ماموریت از پیش تعیین شده برای خارج کردن خودروهای خراب شده ارتش لبنان در طول جنگ اسرائیل علیه لبنان رفتند.

آتش بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی از سحرگاه روز چهارشنبه ۷ آذر ۱۴۰۳ آغاز شد. براساس این آتش بس، نظامیان صهیونیست در یک مدت زمانی مشخص باید خاک لبنان را به صورت کامل ترک کنند.

..............................

پایان پیام/  ۲۶۸