دشمن صهیونیستی سال ۲۰۲۴ را با کسری شدید بودجه به پایان می رساند و این در حالی است که رسانه های این رژیم، وحشت خود را از تشدید جبهه یمن ابراز می کنند.

۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
اقتصاد سیاه رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۴ با سیلی‌های پی‌در‌پی مقاومت

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ در روزهای پایانی سال ۲۰۲۴ رسانه های صهیونیستی به ارائه گزارشاتی از وضعیت نابسامان اقتصاد و فرار سرمایه گذاران از اراضی اشغالی به دلیل تشدید جبهه های پشتیبانی از مردم غزه توسط گروه های مقاومت عراق، حزب الله لبنان و یمن پرداختند.

المسیره طی گزارشی از آمار رسانه های صهیونیستی در خصوص کسری بودجه این رژیم نوشت: سال ۲۰۲۴ میلادی، پرده فروپاشی های بزرگ اقتصادی از روی دشمن صهیونیستی کنار زده شد و در نتیجه تداوم  ۱۵ ماهه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و حملات متقابلی که دشمن را درهم کوبید، اعتبار و آوازه اقتصادی این رژیم خدشه دار شد، به طوری که نیمی از سرمایه گذارها از اسراییل فرار کردند و این باعث شد که مهمترین منابع مالی خود را که میلیاردها دلار به خزانه اش وارد می کرد، از دست بدهد.

رسانه های صهیونیستی به نقل از وزارت دارایی این رژیم اعلام کردند که این رژیم در پایان سال جاری با کسری شدید بودجه روبرو شده است و این کسری بسیار فراتر از پیش بینی های ناخوشایند مالی برای این رژیم بود.

هزینه‌های هنگفت رژیم صهیونیستی در جبهه‌های مختلف

گزارش ها حاکی از آن است که کسری بودجه تجمعی رژیم صهیونیستی پس از تصویب بودجه نهایی سال جاری به ۷.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی رسیده است و این امر تأیید می کند که هزینه های نظامی کلان، دلیل افزایش کسری بوده است.

رسانه‌های دشمن صهیونیستی تشریح کردند که کثرت جبهه‌های نبرد و گسترش عملیات‌هایی که به عمق دشمن می‌رسید، باعث تحمیل هزینه‌های هنگفتی به دشمن شد که نه تنها رشد اقتصادی دشمن را متوقف کرد، بلکه موجب از بین رفتن سرمایه گذاری های مختلف و به افول رفتن  بخش های حیاتی در نتیجه حملات و محاصره دریایی سخت شد.

این نشان می‌دهد که علی‌رغم تلاش‌های مالی دشمن صهیونیست برای کاهش کسری بودجه با در نظر گرفتن حمایت‌های قابل پیش بینی آمریکا به ارزش ۱۸ میلیارد دلار به عنوان کمک نظامی، کسری بودجه همچنان بالا بود. این امر مؤید آن است که ضرباتی که دشمن دریافت کرده در نتیجه آن خسارات زیادی متحمل شده، بیشتر از اقدامات و تدابیر و گزینه های دشمن و حامیان اقتصادی آن بوده است.

این کسری بودجه پس از آن است که صهیونیست ها در سال ۲۰۲۲ میلادی، برای خود مازاد مالی ایجاد کرده بودند  و شهرهای فلسطین اشغالی را به عنوان مقصدی برای سرمایه گذاری مطمئن معرفی می کردند، اما بعد از عملیات طوفان الاقصی و عملیات‌های همراه با آن به عنوان جبهه‌های پشتیبانی، توهمات دشمن از بین رفت و میز اقتصادی آن ها را زیر و رو کرد تا آنجا که  شهرهای فلسطین اشغالی نه برای سرمایه گذاری و نه برای زندگی دیگر محل امنی نبودند.

کسری روز افزون بودجه رژیم صهیونیستی

رسانه‌های دشمن صهیونیستی خاطرنشان کردند که گسترش عملیات نظامی رژیم صهیونیستی به یمن، لبنان و ایران، سطح کسری بودجه دشمن را افزایش داده است. دولت نتانیاهو نیاز به تامین مالی بسیاری به خاطر  اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی به ویژه در جبهه لبنان داشت و روزانه ۱۳۵ میلیون دلار در جبهه لبنان هزینه کرد. علاوه بر این خسارات هنگفتی که یمن به دشمن وارد کرد و بخش زیادی از واردات و صادرات و تجارت و سرمایه گذاری عمومی رژیم صهیونیستی به این دلیل، مختل شد.

این رسانه ها توضیح دادند که مجموع بودجه دشمن در سال جاری بالغ بر ۲۰۷ میلیارد دلار بوده و به شدت کسری بودجه آن  افزایش یافته است، به ویژه با توجه به کاهش بسیاری از منابع دشمن به خصوص بخش فناوری که حدود یک چهارم منابع رژیم صهیونیستی را تشکیل می دهد، زیرا نیمی از سرمایه گذاران این بخش فرار کردند و  علاوه بر  آن مهاجرت معکوس افراد دارای تخصص های خاص، مشکلات بخش فناوری را تشدید و نرخ فرار سرمایه گذاران خارجی را افزایش داده و موجب شده آنها، سرمایه های خود را بردارند و فرار کنند و مدیران شرکت ها و صندوق های بزرگ آمریکایی و اروپایی نیز چمدان های خود را بستند و دارایی های خود را فروختند و فلسطین اشغالی را ترک کردند، چرا که اطمينان كامل داشتند پايگاه‌های اقتصادی دشمن در اثر حملات نظامی و امنيتی، در معرض خطر قرار گرفته و سقوط می کنند.

براساس اطلاعات منتشر شده توسط رسانه های دشمن به نقل از وزارت مالی رژیم صهیونیستی، مشخص شد که عملیات موشکی و هوایی جبهه های پشتیبانی یمن، عراق و لبنان، دلیل تداوم کسری و افزایش روزافزون آن بوده است. کسری در ژانویه گذشته ۴.۵ درصد بود، سپس در آوریل به ۴.۸ درصد افزایش یافت. بالا رفتن کسری در نتیجه افزایش هزینه‌های دفاعی برای مقابله با جبهه های پشتیبانی از غزه بود که صهیونیست ها، آن را تنش‌های منطقه‌ای می خوانند. در واقع حملات جبهه‌های پشتیبانی یمن و عراق به شیوه‌ای مؤثر و فزاینده بوده و در ماه مارس با تشدید آمادگی های نظامی این کسری بودجه به ۵.۲ درصد رسید و کسری بودجه رژیم صهیونیستی در آوریل به ۵.۷ درصد افزایش پیدا کرد.

در پی نگرانی صهیونیست ها از واکنش ایران به جنایت هدف قرار دادن کنسولگری تهران در سوریه در اواسط آوریل و عملیات وعده صادق، کسری بودجه رژیم صهیونیستی به ۶.۱ % افزایش یافت و دشمن آن را اقدامات هزینه اضافی نامید.

در ماه ژوئن، کسری بودجه به ۶.۶ درصد رسید و در ژوئیه به ۷.۰ درصد تولید ناخالص داخلی رسید که دلیل آن ترسی بود که دشمن پس از ترور شهید اسماعیل هنیه داشت و در آگوست این کسری به خاطر ترور شهید فواد شکر ۷.۵ % افزایش یافت. تهدیدات لبنان در آن زمان، دشمن صهیونیستی را مضطرب کرد و این امر باعث افزایش خروج سرمایه گذاران شد و مخارج دشمن افزایش یافت تا اینکه کسری به درصد زیادی رسید و در سپتامبر در نتیجه تشدید جبهه لبنان به ۸.۵ درصد به اوج خود رسید که باعث شد هزینه‌های دشمن در آن ماه از سه میلیارد دلار فراتر رود.

اثرات تشدید عملیات پشتیبانی جبهه‌های مقاومت

این اعداد موید آن است که تشدید عملیات پشتیبانی جبهه های مقاومت و اثرات مستقیم و غیرمستقیم آن باعث شده است که دشمن در یک فضای مالی متناقض بین بازده مالی پایین و افزایش بی‌سابقه هزینه‌ها قرار گیرد، این امر باعث شد که ارگ  ​​اقتصادی رژیم حتی در میان متحدانش نیز بی اعتبار شود.

رسانه‌های دشمن همچنین با اشاره به تشدید تنش‌های گسترده و کیفی یمن که هر روز پس از روز دیگر سیلی‌های روزانه به دشمن صهیونیستی می زنند خاطرنشان کردند که تداوم بیم‌ها و تهدیدها برای هدف قرار دادن «اسرائیل» به تداوم مشکلات مالی و اقتصادی دشمن کمک می‌کند.

قابل ذکر است که نیروهای مسلح یمن، محاصره دریایی خفه کننده ای را علیه دشمن اعمال کرده که منجر به بسته شدن بندر «ایلات» و اختلال در صادرات و واردات رژیم صهیونیستی گردیده است. همچنین حمل و نقل هوایی به دلیل حملات  روزانه به  تل آویو دچار بحران شده است. به دنبال تهدیداتی که علیه اراضی اشغالی وجود دارد به ویژه پس از اثبات توانایی یمن در حمله به هر هدفی در داخل سرزمین های اشغالی، نرخ مهاجرت صهیونیست ها، افزایش یافته است.

..............................

پایان پیام