رئیس هیئت امناء دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، دو عالم دینی حاضر بودند که برای دانش آموزان، وقت بگذارند و کتاب به نگارش در بیاورند، یکی آیت الله امینی و دیگری حجت الاسلام و المسلمین بی آزار شیرازی، بود. این دو عالم، تک درخت ها در آن زمان بودند و از آنها می توان به عنوان معجزه یاد کرد که در آن زمان درخشیدند و واقعا در کار خودشان، بی نظیر بودند.

۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶
سید ابوالحسن نواب: حجت‌الاسلام بی‌آزار شیرازی در کار خودش بی‌نظیر بود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ آیین نکوداشت مقام علمی حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالکریم بی‌آزار شیرازی شامگاه سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ به همت انجمن ادیان و مذاهب حوزه با همکاری مجمع جهانی تقریب، دانشگاه ادیان و مذاهب، دبیرخانه‌ی شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت و موسسه مذاهب اسلامی در سالن همایش دبیرخانه انجمن‌های علمی حوزه در شهر قم، برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب، موسس و رئیس هیئت امناء دانشگاه ادیان و مذاهب در این مراسم با اشاره به پیشگام بودن حجت الاسلام و المسلمین بی آزار شیرازی اظهار کرد: از آیت الله العظمی بروجردی، متواتر نقل شده است که در بررسی روایت، باید ظرف صدور آن روایت را نیز در نظر گرفت. لذا ما باید حجت الاسلام و المسلمین بی آزار شیرازی را در ظرف زمانی ورودش به عرصه اندیشه، مورد بررسی قرار بدهیم.

وی ادامه داد: در زمانی که هیچ کس به فکر جوانان نبود و حوزه در وضعیت منفعل قرار داشت، حجت الاسلام و المسلمین بی آزار شیرازی، مجموعه قرآن و طبیعت را به نگارش درآورد و با توجه به چنین ظرف زمانی، باید قلم این عالم برجسته را مورد بررسی قرار داد. من زمانی که بچه بودم خودم را به سختی می انداختم تا بتوانم مجموعه قرآن و طبیعت اثر حجت الاسلام و المسلمین بی آزار شیرازی را بخرم.

رئیس هیئت امناء دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، دو عالم دینی حاضر بودند که برای دانش آموزان، وقت بگذارند و کتاب به نگارش در بیاورند، یکی آیت الله امینی و دیگری حجت الاسلام و المسلمین بی آزار شیرازی، بود. این دو عالم، تک درخت ها در آن زمان بودند و از آنها می توان به عنوان معجزه یاد کرد که در آن زمان درخشیدند و واقعا در کار خودشان، بی نظیر بودند.

وی خاطرنشان کرد: باید از شخصیت هایی همچون حجت الاسلام و المسلمین بی آزار شیرازی، قدردانی صورت بگیرد و ظرفیت بروز و تصمیم گیری ها و اجرای تصمیمات توسط این شخصیت ها، برجسته شود.

.............................

پایان پیام/  ۲۶۸