به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ «فیروز فاضلی» امروز سهشنبه، 24 فروردین 1400 در نشست هماهنگی برنامههای ماه مبارک رمضان که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان برگزار شد، اظهار کرد: نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت که به دلیل مشکلات و فراهم نشدن زیر ساخت فنی به تعویق افتاده بود، به زودی برگزار میشود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان افزود: این آزمون قرآنی، در روزهای هشتم تا دهم اردیبهشت سال جاری مصادف با نیمه ماه مبارک رمضان، سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع) به صورت مجازی و از طریق سایت https://quranedu.ir برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه پیش از این قرار بود، آزمون سراسری قرآن و عترت در روزهای ۱۳ تا ۱۵ اسفند ماه سال گذشته برگزار شود، تصریح کرد: ۲ هزار و ۲۲۱ نفر از گیلان برای شرکت در نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت داوطلب شدهاند.
فاضلی با بیان اینکه آزمون مذکور در سه گروه آزمون قرآن و عترت شامل گروه ترجمه و مفاهیم قرآن کریم، گروه معارف اهلبیت(ع) و گروه حفظ قرآن کریم است، تاکید کرد: همچنین بخشهای ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در دو رشته ترجمه سوره بقره و تفسیر سوره بقره و بخش معارف اهلبیت(ع) در سه رشته حفظ و مفاهیم نهج البلاغه، حفظ و مفاهیم صحیفه سجادیه و سبک زندگی معصومان از دیگر موارد آزمون هستند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان خاطرنشان کرد: بخش حفظ قرآن کریم در رشتههای حفظ و مفاهیم جزء ۳۰، حفظ و مفاهیم جزء اول، حفظ و مفاهیم سوره بقره، حفظ و مفاهیم پنج جزء اول، حفظ و مفاهیم ۱۰ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۱۵ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۲۰ جزء اول، حفظ و مفاهیم ۲۵ جزء اول و حفظ و مفاهیم کل قرآن کریم از دیگر موارد آزمون سراسری قران و عترت هستند.
وی با اشاره به اینکه آزمون قرآن و عترت، برای حمایت از برنامههای آموزشی و تلاش برای کارآمدی و اثربخشی هرچه بیشتر این برنامهها یکی از مأموریتهای راهبردی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، اظهار کرد: برگزاری منظم و سالانه آزمونهای سراسری قرآن و عترت یکی از اقدامات مهم، لازم و تأثیرگذار است.
فاضلی با تاکید بر اینکه این آزمونها در کنار سایر حمایتهای مادی و معنوی، از جمله فعالیتها و برنامههای آموزشی و مؤسسات و مراکز قرآنی سراسر کشور و با هدف حمایت و بسترسازی هرچه مطلوبتر آموزش مفاهیم قرآن و معارف اهلبیت(ع) در سراسر کشور انجام میشود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلاناذعان کرد: سنجش و ارزیابی کمی و کیفی عملکرد آموزشی مؤسسات و مراکز قرآنی کشور و ایجاد انگیزه در میان عموم مردم جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان برای فراگیری معارف قرآن و عترت، از جمله اهداف برگزاری نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت است.
---------------------
پایان پیام/ 344