۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۶
برگزاری بیش از ۹۰ مراسم عقد در جوار شهدای گمنام مازندران

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، با اشاره به اینکه یادمان‌های شهدای گمنام باید به پایگاه‌هایی برای جهاد تبیین تبدیل شوند، گفت: خوشبختانه ارتباط عاطفی عمیقی بین جوانان و شهدا برقرار است و تاکنون بیش از ۹۰ مراسم عقد و ازدواج در جوار این یادمان‌ها برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ  سرهنگ پاسدار محمدحسن سلامی شامگاه چهارشنبه، ۱ اسفند ۱۴۰۳ در اولین همایش فرهنگی افلاکیان ویژه یادمان‌های شهدای گمنام مازندران که در سالن همایش اداره کل مخابرات استان واقع در بابل برگزار شد، با تبریک ماه شعبان المعظم اظهار داشت: این روزها در سال ۱۳۵۷ روزهای فجر و پیروزی انقلاب شکومند اسلامی ما بود و یاد امام عظیم الشأن راحل و شهدای عزیز و همه مجاهدان و مدافعان اسلام و انقلاب و حریم اهل بیت مجاهدت کردند را گرامی می‌داریم.

وی با اشاره به اینکه این روزها در سال ۱۳۶۴ هم روزهای عملیات والفجر هشت خاطره انگیز بود، افزود: حماسه بی‌نظیری که رزمندگان اسلام با غافلگیری دشمن در عملیات والفجر هشت آفریدند و از اروندرود عبور کردند و آن سوی اروند در فاو دشمن بعثی زمین‌گیر شد و یاد و خاطره ۴۲۶ شهید استان مازندران در این عملیات و ۷۰۰ شهید استان مازندران در منطقه عملیاتی فاو را گرامی می‌داریم.

این مسئول ادامه داد: بعضی از این شهدا با دستانی بسته به شهادت رسیدند و بعضی از این شهدا مظلومانه به شهادت رسیدند و بعضی از شهدا در کنار رود اروند با لب تشنه به شهادت رسیدند و بسیاری از این شهدا در این عملیات گمنام به شهادت رسیدند و هنوز پیکرهایشان تفحص نشد و در فاو و ام الرصاص باقی مانده است.

سرهنگ سلامی اضافه کرد: شهدا بزرگترین ایثارگران این انقلاب و اسلام بودند و جان‌های پاک خود را که بالاترین سرمایه وجودی آنان بود برای اسلام انقلاب و کشور و ملت خود فدا کردند که این عزت برای ما بماند.

وی با بیان اینکه شهدا سفیران هدایت و بصیرت برای ما و جوانان این کشور هستند، گفت: اینها درس فداکاری و ایثار را به همه ما دادند و به نسل‌های آینده خواهند داد. شهدا راه را به ما نشان می‌دهند. صلاح و مسیر انقلابی بودن و انقلابی ماندن را به ما نشان می‌دهن.

به گفته مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، امروز جوانان و خانواده‌ها دو قشر عظیمی در یادمان‌های شهدای گمنام ما هستند که جامعه هدف ما هستند.

این مسئول بیان کرد: امروز با این تهاجم سنگین فرهنگی و جنگ ترکیبی دشمنان هر یادمان شهید گمنام ما باید یک پایگاه برای جهاد تبیین و یک پایگاه فرهنگی برای انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی به نسل‌های جوان باشد.

وی اظهار داشت: بعضی از یادمان‌های ما برنامه‌ریزی‌های منظمی در این زمینه دارند و برای حضور جوانان دانش آموزان و گروه‌های مختلف برنامه‌ریزی می‌کنند و همچنین برای راویان دفاع مقدس برنامه منظمی دارند و در این یادمان‌ها حضور پیدا می‌کنند.

سرهنگ سلامی با بیان اینکه روایتگری مهم‌ترین روش انتقال و تاثیرگذارترین روش انتقال ارزش‌های دفاع مقدس است که در سر قبور شهدای عزیز و شهدای گمنام انجام می‌شود.

این مسئول گفت: بسیاری از جوانان ارتباط عمیق عاطفی با این شهدا پیدا کردند و در بسیاری از دانشگاه‌ها و یادمان‌های ما یک ارتباط عمیق عاطفی بین جوانان و شهدا را امروز شاهد هستیم. برخی جوانان اتفاقات مهم زندگی‌شان را با این شهدا مشورت می‌کنند و به این باور رسیدند که بهترین مشورت کننده در زندگیشان شهدا هستند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران تأکید کرد: در بسیاری از یادمان‌ها جوانان جشن تولدشان را در جوار این شهدا برگزار می‌کنند و از شهیدان می‌خواهند برای آنها دعا کنند.

وی با بیان اینکه برخی نیز مراسم عقد و ازدواجشان را در این یادمان‌ها برگزار می‌کنند، اذعان داشت: بیش از ۹۰ مراسم عقد و ازدواج در جوار یادمان هشت شهید گمنام موزه دفاع مقدس و مقاومت استان مازندران برگزار شده است.

این مسئول با بیان اینکه امروز ۱۸۱ یادمان شهید گمنام با ۳۸۴ شهید مهمان مردم دیار علویان و ولایتمدار استان مازندران هستند، افزود: اعتقاد و باور ما این است که این ظرفیت فرهنگی انقلاب که در اختیار قرار گرفته باید تبدیل به یک پایگاه فرهنگی عظیم برای انقلاب اسلامی شود و مظلومیت‌های نظام اسلامی در قالب جهاد تبیین شود.

به گفته سرهنگ سلامی امروز در شرایط جنگ نرم و تهاجم فرهنگی به جنگ ترکیبی دشمنان هر یادمان ما یک سنگر برای دفاع از اسلام انقلاب و کشور است و باید مورد توجه و حمایت قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه امروز اولویت ما برای اختصاص شهید گمنام دانشگاه‌ها هستند که در این مکان ۳۳ یادمان داریم، شمار یادمان‌های شهدای گمنام در پارک‌ها و اماکن عمومی را ۴۵ یادمان اعلام کرد و گفت: در روستاها نیز که هدف گردشگری هستند ۳۷ یادمان داریم و در مجموع ۷۷ درصد یادمان‌های شهدای گمنام استان مازندران در مناطق شهری و ۲۳ درصد در مناطق روستایی قرار دارند.

-------------------------------

پایان پیام/۳۴۴

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha