به گزارش خبرگزاری بینالمللی اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان مدیر اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امورخیریه به همراه جمعی از سرگروههای استانی با آیتالله کریمی جهرمی دیدار کردند.
آیتالله کریمی جهرمی در این دیدار با بیان تفسیری از آیه ی« الَّذِینَ ضَلَّ سَعْیُهُمْ فِی الْحَیَاةِ الدُّنْیَا وَهُمْ یَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ یُحْسِنُونَ صُنْعاً» اظهار داشت: نگاه انسان به کاری که می کند باید الهی و برای خشنودی خدا باشد. گاهی می شود عمل بسیار بزرگ و ماندگار هم بوده اما چون نیت برای خدا نبوده و برای رضایت و خشنودی مردم یا رضایت گروهی این کارانجام شده است به واقع در پیشگاه الهی ارزشی ندارد.
ایشان ادامه داد: گاهی در حوزه، طلبه فکر می کند با این حرکتی که کرده با این تبلیغی که رفته است خودش را به امام زمان نزدیک کرده در حالی که کار و فعل و حرفش، او را از امام زمان دور ساخته است. پس در ابتدای همه کارهایی که می کنیم یا سخنانی که می گوییم، ببینیم آیا این کار مورد رضای حضرت بقیة الله است و ایشان از انجام آن خشنود میشوند، که اصل همین است، اگر خشنودی امام زمان تحصیل بشود دیگر انسان غم و غصهای ندارد برای خاطر این که راه نجات و صلاح و فلاح را پیموده است.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با اشاره به درپیش بودن ایام تبلیغی ماه مبارک رمضان، مبلغان را به استفاده از این فرصت مغتنم برای هدایت قلوب به سوی خدای متعال فراخوانده و تاکید کرد: فرصت پیش رو را غنیمت شمارید و برای بالابردن اعتقادات مردم به خصوص نسل جوان کوشا باشید. اگر مردم خدا را به حقیقت بشناسند و خدا باور و خداترس باربیایند در کشورمان بداخلاقی ها به طور طبیعی از بین می رود. البته در کنار تعلیم اعتقاد به خدا و توحید، توجه دادن افراد به حضرت ولیعصر امام زمان در اهمیت بالایی است و اینکه بدانیم پناه ما در مشکلات شخص ایشان است و باید برای رفع مشکلات اقتصادی که امروز کشور با آن درگیر است یا مشکلات دیگری که در زندگی با آن روبرو هستیم به وجود مبارک آن حضرت تمسک جوییم.
آیتالله کریمی جهرمی افزود: البته مبلّغ دین باید ابتدا خودش را بسازد و خداترس باشد و الّا ممکن است فردی چند سالی هم درس حوزه را خوانده، قیافه هم قیافه ی علمایی و روحانی، اما الفبای تقوا و پرهیزکاری را نمی داند و تقوا در جانش نفوذ نکرده باشد، تا جایی که بالای منبر هر حرفی را بدون اطلاع بر زبان بیاورد، این فرد بداند ورود او به عرصه تبلیغ اشتباه است و باید برای رشد معنوی خود زمان بگذارد و بعد از آن برای هدایت مردم به تبلیغ برود.
ایشان، مبلغین را به حفظ وحدت در میان آحاد مردم توصیه کرده و اظهار داشت: کلام امیرالمومنین را همیشه نصب العین خود برای حضور در میان مردم بدانید که فرمودند: إنَّما أنتُم إخوانٌ عَلی دینِ اللّه، ما فَرَّقَ بَینَکُم إلاّ خُبثُ السَّرائِرِ وسوءُ الضَّمائِرِ. برخی افراد با حرف های خود کشور و مردم را از هم جدا می کنند و هیچ باکی هم ندارند در حالی که همین افراد از تقطّع اراضی زمین وحشت دارند و نگران می شوند. مردم در این کشور در شهری که ما برای تبلیغ می رویم همه لا اله الا الله و شهادت به رسالت پیامبری رسول الله و بالاتر این که شهادت به ولایت امیرالمؤمنین داده اند یعنی همه ی ما در این اجتماع برادر یکدیگر هستیم، پس این تفرقهها برای چیست؟ بدنام کردن یکدیگر، غیبت و تهمت و بداخلاقی هایی که در کشور ملاحظه می شود با کلام امیرالمومنین علیه السلام مخالف است.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم افزود: بدانیم اگر توانستیم گروه های مختلف مردم را زیر پرچم اسلام و تشیع جمع کنیم و کسی را از خودمان نرجانیم می توانیم خیالمان راحت باشد که دشمن هیچ کاری علیه این مردم و کشور نمی کند و الّا تفرقه و جدا شدن توده های مردم از یکدیگر بهترین فرصت برای حضور دشمنان است.
ایشان در پایان بیانات خود، طلاب و مبلغین را به مطالعه و فراگیری دقیق کتب اعتقادی مانند کتاب های علامه مجلسی توصیه کرد تا سخنان و منابر آنان از غنای بیشتر برخوردار گردد.
در ابتدای دیدار حجتالاسلام شفیعزاده مدیرکل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گزارشی از روند اعزام مبلغین به نقاط مختلف کشور در مناسبت های دینی به خصوص ماه رمضان به محضر معظم له ارائه نمود.
..............................
پایان پیام/ ۲۶۸
نظر شما