به گزارش خبرگزاری بینالمللی اهلبیت(ع) - ابنا - حجتالاسلام احسان بیآزار تهرانی، در ویژه برنامه سال روز میلاد پر نور و سرور سیدالاحرار، حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، که با حضور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی، در رواق امام خمینی(ره) برگزار شد، به تبیین شخصیت این امام همام پرداخت.
تولیت آستان مقدس امامزاده صالح(ع) تهران گفت: سوم شعبان که مصادف با میلاد سراسر نور حضرت سیدالشهدا(ع) است،در تقویم جمهوری اسلامی به نام روز پاسدار نامگذاری شده و این روز یادآور رشادتها و فداکاریهای پاسداران اسلام است که با تأسی از مکتب حسینی، از ارزشهای والای دین مبین اسلام، پاسداری میکنند.
وی با اشاره به حدیث قدسی که در آن خداوند از حضرت سیدالشهدا(ع) به عنوان "خازن وحی" یعنی نگهدار و پاسدار وحی الهی یاد کرده است، اظهار کرد: اگر امروز نامی از دین باقی مانده است به برکت مکتب حسینی است وگرنه امویان همه معنای حقیقت و دین را، ذبح میکردند.
وی ابراز کرد: پاسداران سبزپوش انقلاب اسلامی، که خود را فدایی مکتب اسلام میدانند، باید با قاموس، روش و منش ارباب خود، امام حسین (ع)، آشنا باشند و آن حضرت را الگو و اسوه خود قرار دهند و مانند شهدا از فدا کردن جان خود در راه دین،واهمهای نداشته باشند.
حجتالاسلام بیآزار تهرانی با بیان اینکه، حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، چراغ هدایت و کشتی نجات امت اسلامی است، اظهار کرد: این امام مظلوم با قیام خونین عاشورا، درسهای بزرگی از ایثار، شجاعت، و آزادگی به جهانیان آموختند.
وی خاطرنشان کرد: حضرت سیدالشهدا(ع) نه تنها الگوی همه مسلمانان و شیعیان بلکه الگوی همه آزادگان و احرار عالم نیز هستند و ماهاتما گاندی، رهبر فقید هند، که پیرو دین اسلام نبود، راز موفقیت خود در مبارزه با استعمار انگلیس در هندوستان را اقتدا به مکتب سیدالشهدا(ع)معرفی، و از این امام بزرگوار، به عنوان الگویی برای مبارزه با استکبار یاد کرده است.
خطیب حرم مطهر رضوی، یادآور شد: کسی که میخواهد در مسیر سیدالشهدا(ع) گام بر دارد و در این مسیر به سعادت برسد، باید قطب نمای حرکت خود را در مسیر ایشان قرار دهد و با تقویت روحیه شهادت طلبی در خود، حاضر باشد و در راه دفاع از دین و ارزشهای دینی،از همه هستی خود بگذرد.
گفتنی است؛ مدیحهسرایی مداح اهلبیت(ع) مهدی پایندهفر در مدح حضرت سیدالشهدا(ع) و اجرای سرود توسط گروه سرود گلدستههای حرم، از دیگر برنامههای جشن روز میلاد امام حسین(ع) در حرم مطهر رضوی بود.
_____
پایان پیام
نظر شما