تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به نامگذاری روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان روز زن، گفت: این نامگذاری باعث می‌شود زنان به جایگاه رفیع خود در اسلام پی ببرند و امید است با تاسی و سرمشق قرار دادن حضرت زهرا(س)، همانند وی در سنگر حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منکر بتوانند به جایگاه رفیعی که خداوند برای آنان تعیین کرده برسند.

۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
آیت‌الله سعیدی: زنان با تأسی به حضرت زهرا(س)، رفعت مقام پیدا می‌کنند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ آیت‌الله «سیدمحمد سعیدی» تولیت حرم مطهر بانوی کرامت، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهد، با اشاره به اینکه امام زمان(عج) حضرت فاطمه را الگوی خود معرفی کرده‌اند، اظهار داشت: در این روایت، امام زمان (عج) به ویژگی خاصی برای الگو بودن اشاره نداشتند که این امر نشان دهنده این است که حضرت زهرا(س) در همه ابعاد و عرصه ها بهترین الگو به شمار می روند.

وی با اشاره به این که سوره کوثر در شأن حضرت زهرا(س) نازل شده است و روایات بسیاری در خصوص جایگاه رفیع ایشان داریم، ادامه داد: روز ولادت این بانوی ولایتمدار روز زن نامگذاری شده است تا زنان به جایگاه رفیع خود در اسلام پی ببرند و امید است با تاسی و سرمشق قرار دادن حضرت زهرا(س) همانند وی در سنگر حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منکر بتوانند جایگاه رفیعی که خداوند برای آنان تعیین کرده برسند، جایگاهی که دشمن با تمام توان و ابزار خود به مبارزه با آن پرداخته است.

امام جمعه قم با اشاره به سالروز رحلت امام خمینی(ره) گفت: امام درس ایستادگی در برابر ظلم و استکبار را به همه آموخت و به همه یاد داد که اگر در راه خدا، اسلام و احکام الهی و در راه حمایت از امام زمان(عج) بایستیم نتیجه می گیریم و خود امام این قیام را آغاز کرد و آن را در ۱۵ سال به نتیجه رساند.

سعیدی افزود: محور مقاومتی که امروز در برابر ظلم و استکبار جهانی ایستاده و پیشرفت های بسیاری هم تاکنون داشته است با الگوگیری از مقاومت امام راحل است و غرب و شرق را متحیر ساخته است.

وی ادامه داد: راه ایثار و از خود گذشتگی هزینه دارد و امام و مردم و جبهه مقاومت هزینه آن را پرداخت کرده است و از سنگر مقاومت عقب نکشیده اند و دشمن لجوج و سرسخت همچنان در برابر جبهه مقاومت ایستادگی می کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمن فکر می کند مقاومت سخت افزار است در حالی که مقاومت یک فکر و مکتب است.

................................

پایان پیام |۳۴۸