حجت‌الاسلام «سیدساجد علی نقوی» پیرامون شخصیت و عظمت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: ایشان از جهت دختر پیامبر بودن، قابل احترام و تکریم هستند؛ اما مهم‌ترین و برجسته‌ترین ویژگی ایشان، سیدةالنساء العالمین بودن است.

۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
رئیس شورای علمای شیعه پاکستان: حضرت زهرا(س)، الگویی عملی برای تمام زنان جهان است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سیدساجد علی نقوی» رئیس شورای علمای شیعه پاکستان، پیرامون شخصیت و عظمت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: بی بی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا(س) از جهت دختر پیامبر بودن، قابل احترام و تکریم هستند؛ اما مهم‌ترین و برجسته‌ترین ویژگی ایشان، سیدة‌النساء العالمین بودن است و الگویی عملی برای تمام زنان جهان خواهد بود. ایشان اصول و سیره عملی و اخلاقی که در زندگی خود ترسیم کرده‌ است، همیشگی و ابدی بوده و محدود به زمان، مکان یا جامعه خاصی نمی‌شود. زندگی نورانی و معنوی ایشان، سزاوار هر نوع تکریم و احترام است.

این عالم برجسته پاکستانی افزود: ایشان با پاکیزگی کردار خود، به بانوان عزت و کمال بخشید و وجود مقدس ایشان گواه آن است که زنان می‌توانند به درجات بالای هدایت و معنویت نائل شوند.

وی ادامه داد: ایشان به عنوان دختر پیامبر اکرم(ص)، رحمت و برکت محسوب می‌شد و بعد از ازدواج، به عنوان همسر و مادر، الگویی کامل از نظام زندگی ارائه داد که برای جامعه زنان نمونه‌ای بی‌نظیر است. ایشان تمام امور منزل را با دست خود انجام می‌داد؛ نظافت خانه، آشپزی، آسیاب کردن، تربیت فرزندان و برخورد محبت‌آمیز و هم‌سطح با کنیز خود، همگی بخشی از زندگانی ساده و پر از فضیلت ایشان بود. در تقسیم کارهای زندگی، امور خارج از خانه به عهده امیرالمؤمنین علیه‌السلام بود و امور داخل خانه را جناب سیده(س) شخصاً انجام می‌داد.

رئیس شورای علمای شیعه پاکستان تصریح کرد: جامعه اسلامی باید در مسئله مهم ازدواج و زندگی خانوادگی، سیره حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها را الگوی خود قرار دهد تا از فساد، انحراف و پراکندگی جلوگیری کرده و به رستگاری اخروی دست یابد.

وی در ادامه اظهار داشت: در این دوران پر آشوب، امت اسلامی باید برای آزادی و کرامت زنان، بر اساس اصولی که از سیره حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها استخراج می‌شود، تلاش کند؛ زیرا ایشان در دامان پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم، پرورش یافته‌است.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین «سیدساجد علی نقوی» تأکید کرد: زنان باید در تمام عرصه‌های زندگی، از مسائل شخصی و خانوادگی گرفته تا امور اجتماعی، شخصیت و سیره ایشان را مدنظر قرار دهند و در کنار آن، فرزندانی با تربیت نیکو به جامعه تحویل دهند که توانایی ساختن جامعه‌ای برتر را داشته باشند؛ چنانکه از دامان پاک حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها شخصیت‌هایی چون حسن و حسین علیهما‌السلام پرورش یافتند که مسیر زمان و تاریخ را تغییر دادند.

................................

پایان پیام |۳۴۸