در همین راستا خبرنگار ابنا با یکی از فعالان اجتماعی اهل پاراچنار به گفتوگو پرداخت.
ابنا: لطفا در ابتدا در خصوص فاجعهای که اخیرا منجر به شهادت عده ای از شیعیان پاراچنار شد توضیح دهید.
بای ذنب قتلت؟ به چه گناهی شیعیان علی و آل علی را در پاراچنار با این بی رحمی می کشند. من امروز در شرایط بدی قرار دارم و قلبم در غم و اندوه است و توانایی صحبت ندارم. روز پنجشنبه تعدادی از شیعیان اثنی عشری پاراچناری از سمت پیشاور به سمت پاراچنار میرفتند که مورد حمله تروریستهای وهابی در منطقه بگن قرار گرفتند.
در این فاجعه حدود 108 نفر به شهادت رسیدند و به خون خود غلطیدند و برخی ذبح شدند. شرایط بسیار فجیع و دردناک است . به نظر من ظلمهایی که به مردم ما شد شاید در کربلا هم اتفاق نیفتاده بود. در این فاجعه از بچه 6 ماهه تا 21 کودک از 7 تا 17 سال و 11 خانم به شهادت رسیدند.
ابنا: واکنش دولت و ارتش پاکستان به این فاجعه تا این لحظه چگونه بوده است؟
خیلی عجیب است که این کاروان پاراچناری با اسکورت ارتش پاکستان همراه بودند، وقتی آنها مورد حمله قرار گرفتند کسی ندیده اسکورت ارتش کجا رفته است. مگر ممکن است ارتش یک کشوری اسکورت یک کاروان را برعهده بگیرد و آنها از سمت ترورریستها مورد حمله قرار گیرند. اینجا معلوم می شود که ارتش پاکستان همراهی با تروریستها داشته و مکان و زمان دقیق عبور کاروان را به آنها اطلاع داده است .
ابنا: به نظر شما دلیل افزایش حملات متعدد تروریستی وهابی علیه شیعیان پاراچنار در یک سال اخیر چیست؟
این دهمین حمله بعد از طوفان الاقصی است که در پاراچنار اتفاق می افتد. بعد از طوفان الاقصی پنج بار وهابیها بدون دلیل، درگیری درست کردند و در ماه محرم 50 نفربه شهادت رسیدند و 200 نفر زخمی شدند. در این 5 درگیری، شیعیان پاراچناری به شهادت رسیدند. هر زمانی که در لبنان و فلسطین جنگ شدت میگیرد در پارچنار کشتار شیعیان بیشتر می شود.
بعد از عملیات طوفان الاقصی حملات تروریستی علیه شیعیان پاراچنار افزایش یافت
اسراییل و آمریکا تروریستهای وهابی پاکستان در یک مسیر و هدف هستند تمام ظلمهای فلسطین و لبنان در پاراچنار تکرار میشود. شهادت بچهها در آغوش مادرانشان، شهادت مادران گویی پاراچنار فلسطین و لبنان دیگری است.
28 پاراچناری در محاصره شهید شدند
در یک ماه گذشته کاملا راه پاراچنار بسته بود و مردم در محاصره بودند و با کمبود مواد غذایی و سوخت مواجه شدند. به دلیل این محاصره 28 نفر جان خود را از دست دادند که 8 نفر از آنها کودکان بیمار بودند که نیاز به درمان داشتند، از این رو غریبانه و مظلومانه به شهادت رسیدند.
ابنا: مردم پاراچنار در برابر این جنایات و ظلمهایی که در سانسور رسانهای بر آنها وارد میشود، چه واکنشی نشان میدهند؟
دشمن فکر نکند با این ظلمها مردم ما از پای در میآیند و تسلیم میشوند. ما راه مقاومت را از امام حسین(ع) و کربلا یاد گرفتیم که تنها راه مبارزه با اشرار، راه مقاومت است. با راه مقاومت مظلومیت پاراچنار به گوش جهانیان میرسانیم. دولت ما تماشاگر است و تمام این جنایات زیر نظر دولت اتفاق می افتد.
ابنا: واکنش علما و افراد با نفوذ پاکستان نسبت به جنایات پاراچنار چیست؟
سردمداران و مسئولان موسسات آموزشی و تبلیغی تماشاگر این جنایات هستند. آنها باید با یکدیگر متحد شوند و جدیت داشته باشند تا برای مردم پاراچنار راه چارهای پیدا کنند. آنها باید فریاد مظلومیت مردم پاراچنار را به گوش جهانیان برسانند.
سکوت افراد اثر گذار در پاکستان جنایات تروریستها را بیشتر میکند
برخی از علما و مدیران حوزه که بسیاری از طلابشان پاراچناری هستند و از این جنایات باخبرند؛ متاسفانه به خاطر منافع خود اقدام مهمی انجام نمیدهند و تماشاگر هستند.
ما یک بار شاهد شیعیان کوفی بودیم و دیدیم که عاشورا اتفاق افتاد. ما شیعیان باید از آنها درس عبرت بگیریم. من از همه انسانهای آزاده میخواهم که این جنایت را رسانهای کنند و فریاد مظلومیت پاراچناریها را به گوش جهانیان برسانند و به مظلومان پاراچنار کمک کنند..............................
پایان پیام