نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه در ماه تعلیم قرآن و در محضر معلم قرآن یعنی خداوند متعال، قرار داریم، گفت: ماه رمضان، ماه روزه است که هم یک پیکره ظاهری دارد و هم می‌تواند نمادی از ریاضت‌هایی باشد که انسان را به کمال می‌رساند.

۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
ریاضت‌های ماه مبارک رمضان انسان را به کمال می‌رساند

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ حجت الاسلام والمسلمین «محمدباقر محمدی لائینی» امروز چهارشنبه، 8 اردیبهشت 1400 در جمع طلاب حوزه علمیه کوتنای قائمشهر مازندران، با اشاره به فرارسیدن نیمه ماه مبارک رمضان و میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) اظهار کرد: امام حسن(ع) به صفاتی از جمله صبر، گذشت، خیر، بردباری و کریم اهل بیت معروف بودند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه امام حسن مجتبی(ع) برای همه ما الگو هستند، افزود: باید سیره رفتاری این حضرت در جامعه ترویج شود.

وی تصریح کرد: از معلمان و اساتید دانشگاه و حوزه‌های علمیه می‌خواهیم که کریم اهل بیت(ع) را به عنوان الگوی خود قرار دهند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی لائینی با اشاره به نزدیکی ایام شهادت علامه مطهری و روز معلم، خاطرنشان کرد: همه معلمان باید با اخلاص، تلاش، تقوا، دینداری و روح انقلابی، زحمات علمی شخصیت شهید مطهری را سرلوحه امور قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر اینکه جوانان باید با همه آثار استاد شهید مطهری آشنا شوند، گفت: جوان امروز با آسیب‌های مختلف فکری و عقیدتی روبرو می‌شود ولی با پیگیری کتب و بیانات شخصیت‌هایی فرهیخته اسلامی، می‌توان مسائل مختلف را با دید درست تفسیر کرد.

وی با بیان اینکه در هفته معلم، ماه تعلیم قرآن و در محضر معلم قرآن یعنی خداوند متعال، قرار داریم، تصریح کرد: ماه رمضان، ماه روزه است که هم یک پیکره ظاهری دارد و هم می‌تواند نمادی از ریاضت‌هایی باشد که انسان را به کمال می‌رساند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی لائینی با اشاره به اینکه انسان گناهکار از بسیاری ضیافت‌های ماه رمضان، محروم می‌شود، اظهار کرد: ماه رمضان، ماه ضیافت الله است؛ ضیافت به معنای اینکه هر عملی خیر در این ماه، چند برابر پاداش دارد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه انسان باید با احکام و حکمت روزه آشنا باشد، تاکید کرد: حوزه‌های علمیه علاوه بر پرداختن به حکم روزه و اعمال عبادی، باید با حکمت روزه نیز آشنا شوند و این موارد نمادی است تا انسان را به ضیافت ‌الله برساند.

وی اذعان کرد: اگر فقط به انجام ندادن حرام و تکیه بر واجبات بسنده کنیم، کافی نیست بلکه باید تقوا پیشه کرده و در تصمیم‌گیری‌ها به مستحبات و مکروهات نیز توجه کنیم.

--------------------------------

پایان پیام/ 344

 

برچسب‌ها