نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اشاره وضعیت قرمز کرونایی در آستانه ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: مساجد و هیئت‌های مذهبی برای اجرای برنامه‌های این ماه مبارک، باید از بسترهای فضای مجازی استفاده کنند.

۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۴
مساجد و هیئات مذهبی در اجرای برنامه‌های ماه رمضان از بسترهای فضای مجازی استفاده کنند

به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ حجت الاسلام و المسلمین «محمدباقر محمدی لائینی» امروز شنبه، 21 فروردین 1400 در جلسه ستاد شئون فرهنگی ویژه مناسبت‌های مذهبی که در ساری برگزار شد، با اشاره به نقش اساسی محافل دینی و معنوی و اماکن مذهبی در حوزه‌های انسان‌شناسی، امنیت و سلامت، اظهار کرد: نیاز اصلی روحی و فطری در حوزه انسان شناسی، معنویت و عبادت است.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با بیان اینکه خدمات اماکن مذهبی هم مانند خدمات بیمارستان‌ها، فروشگاه‌ها و مراکز صنعتی گردشگری جزء خدمات اصیل و اساسی جامعه است، افزود: عبادت و معنویت، برجسته ترین نیاز روحی انسان است که سبب مصونیت جامعه در برابر آسیب و خطرها است.

وی با اشاره به اینکه چیزی که در حوزه امنیت ملی، آمریکا را زمین‌گیر کرده است، ایمان مردم و محافل مذهبی است، افزود: عامل سرپا نگه داشتن انقلاب اسلامی بعد از 42 سال، ایمان دینی مردم است.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی لائینی، ایمان مردم ایران را عامل شکست دشمنان در توطئه‌ و فتنه‌های اخیر دانست و گفت: بزرگترین نقش در حوزه امنیت به دین و معنویت برمی گردد.

 نماینده ولی‌فقیه در مازندران با بیان اینکه امکان مذهبی، روحانیون، مسجدی‌ها و جهادگران در حوزه سلامت تلاش‌های زیادی انجام دادند، تصریح کرد: در ایام کرونا، در تغسیل و تدفین درگذشتگان کرونایی، تولید و توزیع اقلام بهداشتی و کمک‌های مومنانه، نقش نیروها و مجموعه‌های مذهبی بسیار اثرگذار بوده است.

وی با اشاره به اینکه همه مسئولین باید برای اجرای شئون فرهنگی دغدغه داشته باشند، خاطرنشان کرد: مخاطبان تقویت فرهنگ عبادت علاوه بر دستگاه‌های مربوط به شئون مذهبی، مقامات سیاسی و حکومتی مملکت نیز هستند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی لائینی، اذعان کرد: کسانی که دارای پست مسئولیتی دارند و از حقوق‌های نظام بهره می‌برند باید برای اجرای درست شئونات مذهبی همواره تلاش کنند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با بیان اینکه مکان اصلی اقامه نماز، مساجد، اماکن مذهبی و حرم‌های مطهر هستند، افزود: مسئولین ارشد استان باید برای اجرای برنامه‌های ماه مبارک رمضان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در ایام کرونایی، دعوت کننده باشند و شرایط را برای برگزاری مناسب مراسم آماده کنند.

وی با اشاره به اینکه امروز متاسفانه با سوء اختیار و حسن اختیار شرایط کرونای قرمز شده است، تصریح کرد: اگر بیست روز مانده به مناسبت‌های مذهبی محدودیت‌ها اعمال میشد، شرایط اینگونه نمیشد که پیک چهارم کرونا به ماه رمضان تقارن پیدا کند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی لائینی با بیان اینکه زیبنده نیست که دو هفته مانده به ماه رمضان سخن از تعطیلی مساجد بزنیم، خاطرنشان کرد: به گفته کارشناسان بهداشتی و مسئولین ستاد مبارزه با کرونا، 80 درصد محافل مذهبی شیوه‌ نامه‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تاکید بر برخورد جدی با بعضی از مراسم‌هایی که در اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی سهل انگاری می‌کنند، اظهار کرد: مسئولین هیئات مذهبی و هیئت امنای مساجد خود باید ناظر بر اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی باشند تا بهانه به دست کسی ندهند.

وی با بیان اینکه فضاسازی در مراسم‌ها مذهبی به ویژه ماه رمضان باید در دستور کار ادارات و نهادها باشد، تصریح کرد: حرمت ماه مبارک رمضان نیز باید حفظ شود.

حجت الاسلام و المسلمین محمدی لائینی اظهار کرد: با توجه به محدودیت‌های کرونایی باید برنامه‌های ماه رمضان با حداقل جمعیت و در بسترهای فضای مجازی برای مردم پخش شود.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران اذعان کرد: هر مسجد و هیئت مذهبی باید یک صفحه مجازی داشته باشد و با خانواده‌های پیرامون آن مسجد ارتباط بگیرد و برنامه‌های مذهبی مسجد و هیئت را به آنها برساند.

--------------------

پایان پیام/ 344

برچسب‌ها