مسئول بخش ارتباطات رسانه ای موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: هشتاد جلد از محصولات قرآنی این موسسه در سطوح عمومی، نیمه تخصصی و تخصصی از جمله کتاب های قرآنی آیت مصباح یزدی در نمایشگاه قرآن عرضه شده است.

۷ تیر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۳
80 عنوان محصول قرآنی موسسه امام خمینی(ره) در نمایشگاه قرآن عرضه شد

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ یکی از غرفه های فعال در بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن کریم غرفه «موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)» است.

علی مسعودی مسئول این غرفه گفت: در موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) سیزده رشته آموزشی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا تدریس می شود که یکی از این رشته ها، رشته تفسیر و علوم قرآن است و این رشته از بیست سال تاکنون در موسسه امام خمینی(ره) تدریس می شود.

مسئول بخش ارتباطات رسانه ای موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: این موسسه از سال 1387 که بخش حوزوی در نمایشگاه قرآن راه افتاد، تاکنون در این نمایشگاه شرکت کرده است. غرفه موسسه امام خمینی(ره) از سه بخش محصولات قرآنی، محصولات دائره المعارف قرآنی و محصولات مشاوره و روان شناسی تشکیل شده است.

وی افزود: هشتاد جلد از محصولات قرآنی موسسه امام خمینی(ره) در سطوح عمومی، نیمه تخصصی و تخصصی از جمله کتاب های قرآنی آیت مصباح یزدی در نمایشگاه قرآن عرضه شده است، همچنین صد جلد از پایان نامه های ارشد و دکترای دانش آموختگان موسسه امام خمینی(ره) در حوزه قرآن در نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

مسعودی در خصوص محصولات علوم عقلی اظهار داشت: همچنین در غرفه موسسه امام خمینی(ره) محصولات مرکز دائره المعارف علوم عقلی اسلامی همچون نرم افزار کنز الحکمه عرضه می شود.

مسئول بخش ارتباطات رسانه ای موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: محصولات مرکز مشاوره این موسسه شامل سی عنوان کتاب در زمینه های تربیتی، تحصیلی، مشاوره ازدواج، مسائل اخلاقی و روان شناسی در نمایشگاه قرآن عرضه شده که از آن استقبال زیادی شده است.

وی افزود: امسال در نمایشگاه قرآن برای اولین بار محصولات دوره طرح ولایت هم به صورت کتاب و هم در قالب جلسات عرضه شد. طرح ولایت، آموزش یک دوره معارف قرآن به دانشجویان است.

مسعودی در خصوص استقبال مردم از نمایشگاه قرآن گفت: استقبال از نمایشگاه قرآن نسبت به سال های گذشته کمتر شده است. بخش حوزوی در این نمایشگاه مکان خوبی دارد، اما چینش غرفه ها در این بخش به گونه ای بود که باعث کاهش بازدید مردم از بخش حوزوی شد.

مسئول بخش ارتباطات رسانه ای موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)، نمایشگاه قرآن را دارای مشکلاتی دانست و افزود: از جمله این مشکلات نبود یک نمازخانه مجزا برای بانوان در نمایشگاه است و آنها مجبور هستند که در فضای باز و در انظار عمومی نماز بخوانند.

وی ادامه داد: مسئولان نمایشگاه قرآن طی سال های اخیر از غرفه داران خواستند که بیشتر کارهای هنری را به نمایشگاه بیاورند، آنها کار قرآنی را تنها در کار هنری که جذابیت بصری دارد، می بینند، این بزرگترین ایراد است.

مسعودی در خصوص مشکلات نمایشگاه قرآن اظهارداشت: اگر کسی به دنبال کار تخصصی در زمینه قرآن همچون معارف، تفسیر و تلاوت قرآن است، به راحتی خودش را در نمایشگاه قرآن پیدا نمی کند. همچنین بسیاری از موسسات حوزوی فعال در حوزه قرآن همچون موسسه اسراء، جامعه المصطفی و ستاد تفسیر حوزه در بخش حوزوی نمایشگاه قرآن حضور ندارند که باید عوامل عدم حضور این مراکز مورد بررسی قرار بگیرد.

...............
پایان پیام/ 268

برچسب‌ها