شهر "ساسکاتون" کانادا میزبان برگزاری کنفرانس "شناخت بهتر از اسلام" بود. هدف از این کنفرانس شناخت بهتر از دین مبین اسلام برای تازه مسلمانان و دیگر مردم کانادا عنوان شده است.

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۰
برگزاری کنفرانس "شناخت بهتر از اسلام" در "کانادا"

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ کنفرانسی با موضوع "شناخت بهتر اسلام" در شهر "ساسکاتون" کانادا، با هدف به نمایش گزاردن فهم بهتری از دین مبین اسلام برای کسانی که تازه به دین اسلام گرویده و نیز دیگر مردم کانادا، برگزار شد.

میزبانی این نشست دو روزه که از روز شنبه هفته جاری آغاز و روز یکشنبه پایان یافت، با دانشگاه "ساسکاتچوان" شهر ساسکاتون بود.

«نقا عباس» اسلام شناس و یکی از مسئولین برگزاری این کنفرانس، در گفتگو با رادیو محلی شهر ساسکاتون، از عمومی بودن این کنفرانس خبر داد و گفت: علاوه بر محققین، اساتید و دانشجویان، دیگر شهروندان کانادایی هم می توانند در کنفرانس شناخت بهتر اسلام، شرکت داشته باشند.

وی همچنین خاطر نشان کرد: فهم های غلط بسیاری نسبت به دین اسلام و مسلمانان وجود دارد که این کنفرانس، آنها را هدف قرار داده و سعی در تصحیح نوع نگاه و نگرش به آموزه های اسلامی دارد.

این محقق مسلمان در ادامه با اشاره به برخی نگاه های غلط نسبت به مسلمانان اظهار داشت: این باور که مسلمانان تازه وارد به جامعه کانادا، از حضور در مجامع عمومی دوری می کنند و فرهنگ این جامعه را نمی پذیرند، دیدگاه و باور غلطی است.

نقا در ادامه و در جهت تایید سخنان خود گفت: اخیرا تحقیقی صورت گرفته و نتیجه این تحقیق این بود که ۸۳ درصد از مسلمانان ساکن در کانادا، نه تنها از حضور در اجتماع دوری نمی کنند، بلکه تا حد توان سعی در شرکت در امور اجتماعی دارند.

وی با اشاره به جمعیت کنونی مسلمانان در این شهر، ابراز امیداوری کرد در طول ۱۰ الی ۲۰ سال آینده، این شهر تغییرات چشمگیری خواهد داشت، چراکه تا آن زمان، جمعیت مسلمانان با توجه به زاد و ولد آنان، افزایش خواهد یافت و نسبت قابل توجهی از مردم این شهر را مسلمانان به خود اختصاص خواهند داد.

این عضو فعال جامعه مسلمانان کانادا، یکی از تغییراتی که در سالهای اخیر در بین جامعه این کشور رخ داده را اقبال مردم به آموزش و یادگیری زبان عربی عنوان کرد.

کشور کانادا یکی از مقاصد مهم پناهجویان مسلمان از کشورهای "سوریه" و "عراق" است و با شروع جنگ در این دو کشور، کانادا میزبان تعداد زیادی از مهاجران این دو کشور بوده است.

.………………
پایان پیام/۲۹۷

برچسب‌ها