رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، با اشاره به رشد ۵ برابری کلاس‌های رایگان قرآن در فرهنگسراهای پایتخت گفت: علاوه بر قرائت، ترجمه و تفسیر؛ نیاز امروز جامعه تبیین آیات قرآن برای عموم مردم است و باید مشکلاتی از جمله فقر و غنا را با تبیین قرآن برای مردم حل کنیم.

۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۹
نیاز امروز جامعه تبیین آیات قرآن است

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ «محمود صلاحی» در آیین اختتامیه سومین دوره مسابقات جلسات قرآن شهر تهران با عنوان «سراج» با تقدیر از شرکت کنندگان این دوره که با افزایش ۵ برابری نسبت به دوره‌های قبل، مسابقات را با شور و حال ویژه‌ای برگزار کردند، با اشاره به مجموعه فعالیت‌های قرآنی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در سال ۹۴ تصریح کرد: امسال چند فعالیت عمده در سطح مراکز فرهنگی هنری پایتخت انجام شد. یکی ایجاد کانون‌های قرآنی در تمام فرهنگسرا‌ها که همین سه شنبه دو کانون جدید در فرهنگسراهای معرفت و فردوس افتتاح شدند و ۱۶ کانون هم بزودی افتتاح خواهند شد. یکی ایجاد فروشگاه‌های قرآنی با ۹۰ و حتی ۱۰۰ تخفیف برای تولیدکنندگان محصولات قرآنی که بتوانند کالاهای خود را عرضه کنند و فقط منتظر نمایشگاه قرآن نباشند.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ادامه داد: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های قرآنی امسال سازمان فرهنگی هنری، رایگان کردن کلاس‌های قرآنی در تمامی فرهنگسرا‌ها و خانه‌های فرهنگ شهر تهران بود که با استقبال مردم هم مواجه شد و شاهد افزایش ۵ برابری کلاس‌های قرآنی نسبت به سالهای قبل هستیم.

* حضور چهار نسل از قرآنیان در مسابقات

وی با اشاره به حضور ۴ نسل از جامعه قرآنیان کشور در این مراسم گفت: «حنانه خلفی» حافظ ۹ ساله قرآن کریم نمونه‌ای از اعجاز قرآن است. «علی اکبر توپچی» رئیس فرهنگسرای قرآن و دبیر برگزاری مسابقات نیز فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه قرآن داشته و دارد. حضور این جمع از قرآن پژوهان و قرآن دوستان برای ما باعث افتخار است.

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به نیاز جامعه به تبیین آیات قرآن برای عموم گفت: در نظر داریم تا سال آینده فعالیت‌های کلاس‌های قرآن را با محوریت تبیین آیات و مفاهیم قرآن که مرحله‌ای میان ترجمه و تفسیر آیات قرآن است، برگزار کنیم. سال ۹۵ در فرهنگسرا‌ها و مراکز فرهنگی پایتخت سال تبیین قرآن خواهد بود.

صلاحی در پایان ابراز امیدواری کرد: همانطور که دوره سوم نسبت به دوره دوم رشد ۵ برابری داشتیم؛ در سال آینده و برای دوره چهارم هم همین مقدار رشد را شاهد باشیم و مسابقات با ۱۰۰ هزار شرکت کننده برگزار شود و در ‌نهایت به فلسفه شکل گیری شهر تهران که شهر قرآنی است، نزدیک‌تر شویم.

بر اساس این گزارش، سومین دوره مسابقات جلسات قرآنی محلات شهر تهران با عنوان سراج که با حضور ۱۸ هزار شرکت کننده و با ۲ هزار ساعت داوری توسط ۱۷۰ تن از مربیان قرآنی در دو ماه گذشته به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد، با رونمایی از پوستر چهارمین دوره مسابقات به کار خود پایان داد.

............
پایان پیام/ ۲۷۰

برچسب‌ها