آیت الله استادی در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه دین بیان کرد: ساده زیستی و حضور در صحنه مبارزه و نگارش کتاب های پر محتوا از ویژگی های برجسته آیت الله امینی است.

۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۵
ویژگی های اخلاقی و علمی آیت الله امینی از دیدگاه آیت الله استادی

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ دهمین آیین تجلیل از پژوهشگران و پژوهش‌های برتر حوزه دین عصر امروز 6 خرداد 1394، در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این همایش آیت‌الله استادی عضو شورای عالی حوزه با ایراد سخنرانی از مجاهدت‌ها و آثار علمی و پژوهشی آیت‌الله ابراهیم امینی تجلیل کرد.

وی اظهار داشت: زندگی ساده و آرام ایشان مسأله ای است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد و هرگز وی جز در مسائل علمی، به دنبال موقعیت بهتری نبودند.

وی افزود: رعایت اعتدال از یک شخصیت مبارز امر مهمی است که در طول زندگی آیت الله امینی به خوبی دیده می شود و همیشه در صحنه سیاسی و مبارزه حضور داشتند.

استاد سطح عالی حوزه تصریح کرد: آیت الله امینی هر کار و وظیفه ای را که می پذیرند؛ به بهترین شکل انجام می دهند و همیشه هر کار وی در راه خدمت بوده است.


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه دسترسی راحت مردم به آیت الله امینی را یکی از ویژگی های بارز ایشان خواند و گفت: آیت الله امینی کمی قبل از اذان مغرب تا زمانی که مردم به ایشان نیاز داشته باشند در مسجد اعظم حضور دارند و در سایر مواقع نیز در دسترس مردم هستند و امکان مراجعه به ایشان آسان است.

آیت الله استادی با تاکید بر اینکه آیت الله امینی معتمد امام (ره) و رهبری بوده و هستند، تصریح اذعان داشت: ایشان همیشه راه را به نحوی انتخاب کرده است که هیچگاه از انجام عملی پشیمان نشده اند و و در هر محفلی که شرکت کرده اند، صراحت و شجاعت لازم را در بیان نظرات خود داشته اند.

رییس دهمین آیین تجلیل از پژوهشگران و پژوهش های برتر حوزه خاطر نشان کرد: آیت الله امینی از همان ابتدا که به قم آمد با جلسات عرفان و اخلاق امام خمینی (ره) آشنا شده و درس های حوزوی خود را در نزد کسانی خوانده که همیشه در راه دین قدم گذاشته اند.

وی افزود: همنشینی با افراد خوب و تحمل مشکلات را می توان از دلایل موفقیت ایشان برشمرد و 54 سال است که وی وقت خود را صرف نگارش 30 کتابی کرده اند که هر کدام بیش از ده ها بار تجدید چاپ شده است.

استاد سطح عالی حوزه با اشاره به نگارش کتاب های پرمحتوا توسط آیت الله امینی اظهار داشت: آیت الله امینی برای سنین مختلف کتاب های متعددی نگاشته اند و در راه نوشتن این کتب، محتوا را فدای زمان نکرده اند.

آیت الله استادی با انتقاد از آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش می توانست از کتب ایشان در ساختار خود استفاده کند ولی این کار به درستی انجام نشد و کتاب های تربیتی و دینی ایشان در خارج از محیط آموزش و پرورش مورد استقبال فراوان قرار گرفت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: در امور سیاسی و غیرسیاسی افراط و تفریط هیچ گاه جواب نمی دهد و همه ما بایستی افرادی همچون آیت الله امینی را سرمشق خود قرار دهیم و با تندروی های خودمان باعث دلگیری و کناره روی عده ای از صحنه های سیاسی و اجتماعی نشویم.

در پایان رییس دهمین آیین تجلیل از پژوهشگران و پژوهش های برتر حوزه گفت: جلسات تکریم بدون اسراف و فقط در جهت پاسداشت مقام های علمی باشد کار نیکویی است و باید در این جلسات مسئله تحقیق، نوآوری مطرح شود.

گفتنی است در دهمین آیین تجلیل از پژوهشگران و پژوهش‌های برتر حوزه دین، علاو ه بر تجلیل از مجاهدت‌ها و آثار علمی و پژوهشی آیت‌الله ابراهیم امینی، از مقام علمی آیت‌الله محمدهادی معرفت نیز تجلیل شد. همچنین در این مراسم از 10 پژوهش برتر در حوزه دین و معرفت اسلامی تقدیر شد.

در این همایش علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله حسینی‌بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، آیت‌الله ری‌شهری، آیت‌الله استادی عضو شورای عالی حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین صالحی‌منش استاندار قم، مدیران و مسؤولان استانی و شهری و برخی معاونان و اساتید و فضلای حوزوی حضور داشتند.

علاوه بر آیت‌الله رضا استادی عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، آیت پیمان مسؤول دبیرخانه شورای دین‌پژوهان، محمدرضا صاحبی دبیر علمی این شورا، علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و آیت‌الله ابراهیم امینی در این مراسم به سخنرانی پرداختند.

این همایش به همت شورای دین‌پژوهان کشور برگزار شده و در دوره‌های قبلی نیز از دیگر شخصیت‌های برجسته و پژوهش‌های برتر حوزه دین تقدیر صورت گرفته است.

..........................
پایان پیام/ 221 - 300

برچسب‌ها