با افزایش تلفات داعش در درگیری‌های عراق و سوریه، این گروه تروریستی به سربازگیری اجباری در مناطق تحت سیطره خود در شمال و غرب عراق روی آورد.

۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۰
سربازگیری اجباری؛ آخرین سیاست داعش برای فرار از شکست

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت (ع) ـ ابنا ـ گروه تروریستی داعش این روز‌ها دیگر آن گروه شکست ناپذیر چند ماه پیش نیست، هر روز تعداد بیشتری از اعضای این گروه تروریستی در عراق و سوریه کشته می‌شوند که منجر به کم شدن اعضای این گروه شده و این مسئله به یک نگرانی بزرگ برای رهبران داعش مبدل شده است.

بحران انسانی در درون داعش

این روز‌ها رهبران داعش برای جذب اعضای جدید دست به هر کاری می‌زنند و از همه ابزار تبلیغی برای تشویق جوانان به عضویت در این گروه استفاده می‌کنند. از جمله ابزار داعش برای رسیدن به این هدف، استفاده از ظرفیت مساجد در مناطق تحت سیطره خود است. بر همین اساس داعش اخیرا با ائمه جماعت مساجد شهر موصل که از سوی این گروه تروریستی انتخاب شده بودند، جلسه‌ای برگزار کرده است و از آن‌ها خواسته است که برای عضویت جوانان در داعش تبلیغ کنند.

داعش برای حل مشکل کمبود اعضای خودش، در ابتدا سعی کرد که جوانان مناطق تحت سیطره خود را به صورت داوطلبانه به عضویت خود درآورد، به همین دلیل اعضای خارجی داعش با حضور در مساجد و خیابان‌ها و خطابه کردن، جوانان را به عضویت در داعش تشویق می‌کردند، اما تعداد افرادی که از این طریق به عضویت داعش درآمدند زیاد نبود و کفاف نیازهای داعش را نمی‌داد. به همین دلیل داعش به سربازگیری اجباری روی آورد و وزارت جنگ این گروه تروریستی برنامه سربازگیری از جوانان را اعلام کرد. داعش هدف از سربازگیری اجباری را آماده شدن برای یک معرکه بزرگ اعلام کرده است.

سربازگیری اجباری داعش

مردم مناطق تحت سیطره داعش می‌گویند که داعش مردم را مجبور کرده است که فرزندنشان را به عضویت داعش دربیاورند و در صورت سرپیچی افراد، آن‌ها را به قتل تهدید می‌کند. هر کسی که داوطلبانه حاضر به جنگیدن همراه نیروهای داعش نشود، به زور داعش او را به اردوگاه‌های آموزشی می‌برد.

اعضای جدید داعش سنی بین ۱۴ تا ۲۵ سال دارند که در اردوگاه‌های نظامی در صحراهای دوردست آموزش می‌بینند. داعش در اردوگاه‌ها علاوه بر آموزش نظامی، به اعضای جدید دروس اعتقادی وهابیت را هم آموزش می‌دهد تا آن‌ها برای کشتن افراد بی‌گناه آماده شوند.

داعش از جوانان تازه عضو داعش به عنوان سپر انسانی برای خودشان استفاده می‌کنند، مردم امکان اعتراض علنی ضد داعش را ندارند، چون نیروهای امنیتی این گروه تروریستی در میان مردم پخش هستند و این گروه تروریستی به راحتی و به هر بهانه‌ای افراد را در مناطق تحت سیطره خود اعدام می‌کند.

احتضار داعش

به نظر می‌رسد اقدام داعش در سربازگیری نشان از بحران بزرگ انسانی در این گروه تروریستی دارد. مطمئنا جوانانی که به زور در صفوف داعش وارد شوند، به این گروه تروریستی وفادار نمی‌مانند و به دنبال هر فرصتی هستند تا به داعش ضربه‌ای را وارد کنند. لذا باید منتظر شکست‌های بزرگ داعش در ماه‌های آینده در عراق و سوریه باشیم.

.......................
پایان پیام/ ۲۶۸

برچسب‌ها