محمد صادق الهاشمی رئیس مرکز مطالعات عراق طی یادداشتی نوشت: یکی از مشکلات اکثر رسانه‌های انقلابی، غلبه کمیت بر کیفیت در روایت‌های رسانه‌ای است. بخش زیادی از این رسانه‌ها بر دستاوردهای مقاومت تمرکز نکردند.

۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹
ضرورت توجه رسانه‌های مقاومت به ۷ نکته مهم در جنگ روانی دشمن

به گزارش خبرگزاری بین المللی اهل بیت(ع) - ابنا - در پی پیروزی‌های مقاومت اسلامی در غزه و شکست رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت مردم فلسطین، رسانه‌های غربی و عربی تلاش می‌کنند که اسرائیل را پیروز جنگ غزه نشان دهند. در این میان حضور قوی رسانه‌های حامی مقاومت برای نشان دادن دستاوردهای واقعی مقاومت بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد، چرا که در غیاب تلاش رسانه‌های حامی مقاومت رسانه‌های محور شرارت آمریکایی و صهیونیستی این پیروزی را به نفع خود مصادره خواهند کرد.

در همین راستا «دکتر محمد صادق الهاشمی» نویسنده و رئیس مرکز مطالعات عراق یادداشتی نوشت: جبهه‌ی صهیونیستی حملات رسانه‌ای خود را علیه محور مقاومت تشدید کرده تا حس ناامیدی را در ذهن جوامع اسلامی نهادینه کند و این باور را القا کند که محور مقاومت در نبردها شکست خورده و اسرائیل پیروز شده است. رسانه‌های غربی نیز با تکیه بر تبلیغات و توهم‌سازی، روایت‌هایی را مطرح کرده‌اند که پیروزی‌های ادعایی رژیم صهیونیستی و غرب را به عنوان عاملی برای فروپاشی، تضعیف و ناکارآمدی محور مقاومت ترسیم می‌کند.

رسانه‌های صهیونیستی همچنین ادعا کرده‌اند که ایران از پروژه مقاومت و حمایت از مسئله فلسطین عقب‌نشینی کرده است، زیرا (به زعم آن‌ها) ایران در طول این سال‌ها هیچ دستاوردی نداشته که بتواند بر اساس آن به مسیر خود ادامه دهد.

با این حال، یکی از مشکلات اکثر رسانه‌های انقلابی، غلبه کمیت بر کیفیت در روایت‌های رسانه‌ای است. بخش زیادی از این رسانه ها بر دستاوردهای مقاومت تمرکز نکرده‌اند تا بتوانند باور به پیروزی را در ذهن امت اسلامی تثبیت کنند. این کم توجهی باعث ایجاد خلأ رسانه‌ای شده که صهیونیست‌ها از آن برای تحریف واقعیت استفاده کرده‌اند.

بنابراین، نیاز فوری به آن وجود دارد که رسانه‌های انقلابی، بر پیروزی‌های واقعی محور مقاومت تمرکز کنند که بارزترینِ آنها به شرح زیر است:

۱. رژیم صهیونیستی که تهدید به محو غزه از نقشه کرده بود، در اجرای این پروژه ناکام ماند و امروز غزه همچنان پابرجاست، آنهم با حضور گروه‌های مقاومتی که در برابر تمامی حملات ایستادگی کرده است.

۲. حماس، حزب‌الله و شاخه‌های نظامی آن‌ها، با وجود کمبود تسلیحات و منابع مالی و علی رغم آنکه احزاب کوچکی هستند و در شرایط سخت محاصره قرار دارند، توانسته‌اند در برابر کل جهان غرب، آمریکا، سرمایه‌های کشورهای خلیج فارس، زرادخانه‌های ناتو و توطئه‌های مزدوران عرب وابسته به غرب و صهیونیسم مقاومت کنند. آن‌ها عملاً با یک جنگ جهانی روبه رو شدند، اما با اراده و لطف الهی، از میان ویرانه‌های مرگ، سربلند و پیروز بیرون آمدند.

۳. رژیم صهیونیستی علاوه بر جنایت‌های متعدد نسل‌کشی، نه تنها موفق به نابودی حماس و حزب‌الله لبنان نشد، بلکه طرح آن برای از هم گسستن ساختار مقاومت نیز با شکست روبه رو شد. اسرائیل تصور می‌کرد که جنگ تمام عیار و ترور رهبران مقاومت و در رأس آنها سید حسن نصرالله، موجب فروپاشی مقاومت خواهد شد، اما دشمن در این طرح شکست مفتضحانه‌ای را تجربه کرد. حزب‌الله لبنان با شجاعت کامل جنگید و اجازه نداد دشمن حتی یک وجب در جنوب لبنان پیشروی کند. همچنین، مقاومت فلسطین نیز پس از آتش‌بس، با اعلام پیروزی، قدرت خود را با صلابت و اعتماد به نفس مؤمنانه در برابر جهانیان به نمایش گذاشت.

۴. رژیم صهیونیستی در آزادسازی اسرای خود شکست خورد و ناچار شد با حماس وارد مذاکره شود. درحالی که پیش‌تر ادعا می‌کرد که حماس را به طور کامل از بین خواهد برد و تنها با گروه‌های فلسطینی سازش‌طلب و عادی‌ساز مذاکره خواهد کرد.

۵. دشمن صهیونیستی نتوانست از منافع استراتژیک خود، ناوگان‌های نظامی و مسیرهای کشتیرانی بین‌المللی در دریای سرخ محافظت کند، چراکه انصارالله واقعاً به معنای حقیقی خود «انصار خدا» بودند، به گونه‌ای که حتی آمریکا نیز اذعان کرد که آن‌ها معادلات بین‌المللی را تغییر داده‌اند.

۶. رژیم صهیونیستی و اشغالگران نتوانستند به وعده خود مبنی بر تأمین امنیت داخلی برای شهرک‌نشینان عمل کنند. در حالی که سامانه موسوم به گنبد آهنین و فلاخن داوود در برابر پهپادهایی که حتی به اقامتگاه نتانیاهو نفوذ کردند و همچنین در برابر موشک‌های فراصوت ایرانی در حملات وعده صادق اول، دوم، دهم و غیره هیچ کارایی و توانی ندارند و این شکست‌های رژیم غاصب تا تحقق پیروزی بزرگ الهی ادامه خواهد داشت.

۷- رژیم صهیونیستی نتوانست شهرک‌نشینان خود را به ملتی با شجاعت و عقیده‌ای پایدار ایجاد کند. این افرادی که اسرائیل از اقصی نقاط جهان گرد هم آورده، مردمی سرگردان و بی‌ریشه‌اند که حاضر نیستند حتی در سرزمین‌های اشغالی به زندگی ادامه دهند. بسیاری از آنان به جای آنکه در شهرک‌ها مستقر شوند، در پناهگاه‌ها پنهان شده‌اند، درحالی که هزاران نفر دیگر از سرزمین‌های اشغالی فرار کرده‌اند. این وضعیت باعث خروج سرمایه‌ها، توقف فعالیت شرکت‌ها و رکود بی‌سابقه در بخش خصوصی این رژیم شده است. در مقابل، مردم غزه و لبنان با شجاعتی بی‌نظیر به سمت جنوب لبنان و غزه بازمی‌گردند. این است تفاوت میان یک ملت شکست خورده و یک ملت مقاوم.

..............

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha