حضرت آیت الله العظمی جعفر سبحانی تاکید کردند که خادمان برجسته قرآن کریم باید تا می توانند از لحاظ بنیه علمی قرآنی خود را قوی نمایند تا در هر بحث و سخنی که پیش می آید بتوانند با استناد به آیات قرآن شبهات را برطرف نمایند.

۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۷
آیت‌الله سبحانی: خادمان قرآن باید با استناد به آیات به شبهات پاسخ بدهند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ حضرت آیت الله العظمی جعفر سبحانی از مراجع تقلید جهان تشیع، پیامی را به مجمع خادمان قرآن سراسر کشور در شهر مشهد، ارسال کردند.

ایشان در این پیام تاکید کردند که خادمان برجسته قرآن کریم باید تا می توانند از لحاظ بنیه علمی قرآنی خود را قوی نمایند تا در هر بحث و سخنی که پیش می آید بتوانند با استناد به آیات قرآن شبهات را برطرف نمایند.

متن کامل این پیام که توسط مرتضی نجفی قدسی قرائت شد به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَ یُزَکِّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَ الْحِکْمَةَ وَ إِنْ کَانُوا مِنْ قَبْلُ لَفِی ضَلَالٍ مُبِینٍ»

برگزاری مجمع عمومی و نشست هم اندیشی خادمان قرآن کریم از سراسر کشور در مشهد مقدس و در جوار مضجع شریف ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا(ع) و در ایام فرخنده بعثت نبی مکرم اسلام(ص) فرصت مغتنمی است تا خدمتگزاران قرآنی کشور همفکری نموده و برای  رشد و اعتلاء فرهنگ دینی و قرآنی جامعه چاره اندیشی نمایند.

هدف اصلی از بعثت رسول ختمی مرتبت(ص) تلاوت آیات الهی و تبیین احکام شریعت اسلام و تزکیه مسلمانان و تعلیم و تعلم کتاب قرآن  و حکمت های الهی بوده است.

حرکت بعثت با آیاتی از قرآن کریم آغاز شد و در طول ۲۳ سال رسالت حضرتش در مجموع ۶۲۳۶ آیه توسط جبرئیل امین فرشته وحی الهی بر آن حضرت نازل گردید و تمام تلاش طاقت فرسایی که در این مدت مدید متحمل شدند برای تبیین آیات الهی و پاکسازی انسان ها و جامعه بشری بوده است. پر واضح است که محور اندیشه اسلامی و تبلیغات دینی باید با استفاده از آیات قرآن کریم و تبیین برگرفته از مکتب اهل بیت(ع) باشد، لذا خادمان برجسته قرآن کریم اولا تا می توانند از لحاظ بنیه علمی قرآنی خود را قوی نمایند تا در هر بحث و سخنی که پیش می آید بتوانند با استناد به آیات قرآن شبهات رابرطرف نمایند.

اما رسالت شریف نبوی تنها منحصر به تلاوت آیات نبود بلکه تلاش برای تزکیه و اتمام مکارم اخلاق هم بود.

یک استاد قرآن باید در پرتو انوار الهی قرآن کریم به تزکیه نفس بپردازد و خود را مهذب نماید و تا کسی با تقوی و پرهیزکار نباشد نمی تواند ادعای خادمی قرآن بکند.

انتخاب سالانه معدود افرادی به عنوان خادم قرآن کریم فرصت مطلوبی را برای فعالان قرآنی فراهم می کند تا به تعمیق و گسترش فعالیت های قرآنی توجه بیشتری بشود.

انجمن خادمان قرآن کشور می توانند به مانند شجره طیبه ای باشند که اصلها ثابت و فرعها فی السماء توصیف آنان باشد.

افتخار خادمی قرآن و عترت که از هم جدا نیستند، باید توجه و انگیزه خدمت به ساحت کلام الهی را در آنان بیشتر کند،  از درگاه الهی مسئلت دارم نشست  شما خادمان قرآن کریم همواره پر خیر و برکت برای مردم  و کشور باشد، ذالک هوالفضل الکبیر

جعفر سبحانی
۱۴۰۳/۱۱/۱۱

..............................

پایان پیام/ ۲۶۸

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha