به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ آیت الله «رضا رمضانی» شامگاه سهشنبه، 27 آذر 1403 در دیدار با علمای شیعه و اهل سنت استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه وجود علمای اهل تسنن برای استان سیستان بلوچستان مغتنم است، اظهار کرد: علمای اهل تسنن در سیستان و بلوچستان نقش فرهنگی و دینی مهمی دارند.
وی با بیان اینکه بر اساس آیات و روایات اسلام، امت وسط و معتدل است، افزود: عقلانیت دینی را در معارف اسلام مشاهده میکنیم و هیچ تردیدی در این زمینه وجود ندارد.
دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با بیان اینکه خداوند برای هدایت خلق، انبیای الهی را فرستاد و انبیای الهی واسط بین خالق و مخلوق هستند، گفت: بعد از پیامبر اکرم(ص) چه کسانی نقش واسطهگری در تبیین الهی را بر عهده دارند بدون شک وجود هدایتگران لازم است و مردم در برداشت و فهم دینی به علمای دین نگاه میکنند و به زبان و نگاه علما توجه دارند.
آیت الله رمضانی تصریح کرد: همانطور که پیامبر(ص) برای علمای دینی الگو است، پیامبر نقش وساطت را بین خدا و خلق داشته و ائمه معصومین (ع) نیز این نقش را برعهده داشتند و اکنون این مهم به علما سپرده شده و اینجا علما الگو میشوند و مردم هم دین و فهم دینی را از آنها میگیرند؛ علمای شیعه و سنی مفاهیم اسلام را بیان میکنند و مردم مفاهیم را از آنها دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه نقش علما نقش الگوگیری و الگو پذیری است و مردم از آنها الگو میگیرند، خاطرنشان کرد: اینکه این الگو بتواند تاثیرگذار باشد بسیار حائز اهمیت است، عالم دینی به غیر از یک ابهت علمی باید از یک ابهت معنوی نیز برخوردار باشد و مردم را به معنا توجه دهد وگرنه گذراندن واحد درسی در همه جا امکان پذیر است اما اثرگذار بودن اهمیت دارد.
دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به بررسی محققان خارجی درباره قرآن که این کتاب آسمانی را به عنوان کتاب امروز بشر و کتاب هدایت بشر قبول نمیکنند، گفت: قرآن دو زبان دارد یک زبان محاوره که زبان عربی و دیگری زبان فهم که فطرت و عقل است.