به گزارش خبرگزاری
اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ حجتالاسلام «محمدمهدی شریف تبار» امروز یکشنبه، 7 اسفند 1401
در نشست تدوین ویژهبرنامههای ماه مبارک رمضان که در سالن جلسات صداوسیمای
مازندران برگزار شد، هدف از این نشست را همافزایی و هماهنگی در تولید برنامههای فرهنگی و قرآنی عنوان
کرد و گفت: ماه رمضان، فرصت هم افزایی و همکاری بیشتر در تولید برنامههای معنوی و
قرآنی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان این نکته که در عرصه فرهنگی، زمان آگاهی از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: رویکرد جدید سازمان تبلیغات اسلامی، دارای تنوع فعالیت است و در حوزه رسانه توجه و تمرکز بیشتر و بهتری نسبت به قبل ایجاد شد که میتوان از ظرفیتهای مردمی در تولید برنامههای جذاب فرهنگی و دینی بهره بیشتری برد.
وی تصریح کرد: انعکاس فعالیتهای مساجد، فعالان قرآنی، هیئات مذهبی و کانونهای فرهنگی تبلیغی شهرهای استان در سیمای استان نسبت به قبل بیشتر مورد توجه است و البته با همکاری و هم افزایی بیشتر میتوان به بازنمایی این فعالیتها ضریب بهتری داد.
حجت الاسلام شریف تبار به وجود بیش از چهار هزار هیئت در استان اشاره کرد و افزود: وجود بیش از چهار هزار و 200 مداح که در سامانه سازمان تبلیغات شناسایی و ثبت شده است و همچنین بیش از ۹۰۰ موسسه و خانههای قرآن شهری و روستایی، کانونهای فرهنگی تبلیغی و همچنین فعالان و کنشکران حوزه بانوان در این استان، ظرفیتهای بزرگی برای ارائه الگوهای مناسب در جامعه و تبلیغ عرصههای جهاد تبیین فراهم کرده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، با تقدیر از انعکاس فعالیتهای، مساجد، هیئات مذهبی و فعالان قرآنی در صدا و سیمای مازندران ادامه داد: در بخش بانوان و دختران هم ظرفیتهایی دراستان با انجام فعالیتهایی از جمله رویدادمهرواره بانور، حرف آورد، صبورا و تشکیل گروههای دخترانه از جمله دختران حاج قاسم ایجاد شده است.
در ادامه این نشست، «هادی ابراهیمی» مدیر کل صداوسیمای مازندران، گفت: توجه به پیوست رسانهای در فعالیتهای سازمان تبلیغات اسلامی نشان از نگاه ویژه به توسعه مخاطب است که امروز و در رویکرد جدید سازمان تبلیغات بیشتر به آن توجه شده است.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای مردمی و فرهنگی استان، تصریح کرد: مجموعههای مردمی که سازمان تبلیغات اسلامی بر آن اشراف دارد از جمله هیئات مذهبی از مهمترین ارکان عرصه جهاد تبیین به شمار میآیند.
ابراهیمی در ادامه به نقش جلسات مذهبی و قرآنی خانوادگی اشاره و تاکید کرد: یکی از مهمترین کانونهای معنوی جامعه خانواده است و جلسات قرآنی و روضههای خانگی و همچنین دورههای مهارتهای زندگی قرآنی که توسط سازمان تبلیغات اسلامی و مجموعههای فرهنگی رصد، شناسایی و حمایت میشوند، میتوانند در ایجاد آرامش و ثبات فرهنگی و اجتماعی کمک کنند.
--------------------
پایان پیام/۳۴۴