به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ حجت الاسلام و المسلمین میرزا حسن صافی گلپایگانی در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی تخصصی مهدویت که در بیست و سومین سالگشت جشن ها و همایش های دهه مهدویت در مرکز جهانی حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه) در نجف اشرف برگزار شد، با اشاره به اینکه بنیانگذار دهه مهدویت مرحوم آیت الله العظمی صافی گلپایگانی بودند، اظهار کرد: البته در شکل گیری این دهه باید تاکید کرد که آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی زحمات زیادی در حوزه علمیه قم، اصفهان و نقاط دیگر کشیدند و امروز نیز در نجف اشرف این افتخار نصیبشان شده که این دهه را باشکوهتر برگزار کنند.
وی ادامه داد: اهمیتی که مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی به دهه مهدویت می دادند به این دلیل بود که همگان با معارف و فرهنگ مهدویت بیشتر آشنا شوند؛ ایشان تاکید می کردند که منتظران واقعی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) به ویژه طلاب و فضلای حوزه های علمیه یک دهه به یاد ایشان باشند و مطالب و موضوعاتی که لازم است را در این یک دهه فرابگیرند.
استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه ایشان از نوجوانی کتاب هایی که درباره مهدویت بود را مطالعه می کردند و مانوس بودند و از دوران نوجوانی خودشان را برای پاسخ دادن به شبهات انحرافی آماده کرده بودند، ابراز کرد: ایشان در حوزه مهدویت فعالیت کرده و آنچنان دستشان از معارف مهدوی پر بود که می توانستند تمام شبهات را پاسخ دهند. تاکید می کردند که طلاب باید مانند یک سربازی باشند که همیشه در حالت آماده باش هستند و از حدود اعتقادی محافظت کنند.
حجت الاسلام و المسلمین میرزا حسن صافی گلپایگانی افزود: کتاب هایی که در نقد بهائیت بود را در دوران نوجوانی می خواندند، علت مصدر و مرجع بودن کتاب منتخب الاثر که آوازه آن در همه جا منتشر شده این است که حدود 70 سال پیش و در جوانی بدون کمک این کتاب را از 200 کتاب اهل سنت استخراج کردند.
وی با بیان اینکه ایشان خودشان را به عنوان یک مدافع واقعی از حریم اهل بیت(علیهم السلام) می دانستند و دفاع از مبانی اهل بیت و احکام و ارزش های اسلامی را وظیفه خود می دانستد و شبانه روز برای این وظیفه تلاش کردند، تصریح کرد: امروز اینترنت، کامپوتر و فضای مجازی کار را برای طلاب آسان کرده، مرحوم آیت الله صافی گلپایگانی بیان می کردند که گاهی برای یافتن یک حدیث چندین جلد کتاب را باید مطالعه می کردند، یا برای یافتن یک کتاب از قم به تهران می رفتند تا روایت درون آن کتاب را پیدا کنند با اینکه وسع مالی خوبی نداشتند.
استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه زندگی ایشان درس اخلاق عملی برای طلاب است، گفت: مرحوم آیت الله العظمی صافی تا دم اخر کتاب می خواندند و این انس ایشان با کتاب برای ما درس است. در ساعت آخر به نوادگان تاکید کردند کتاب بخوانید.
حجت الاسلام و المسلمین میرزا حسن صافی گلپایگانی ادامه داد: ایشان به وجود مبارک امام زمان(علیه السلام) علاقه داشتند و فانی در حضرت بودند غیر از اینکه سرباز و عاشق ایشان بودند. می فرمودند از آن روزی که دعای عهد را یاد گرفتم هر روز بعد از نماز صبح به یاد حضرت این دعا را می خواندم. ایشان عبادت مهم را مطالعه، تدریس، امر به معروف و نهی از منکر می دانستند.
وی در پایان با اشاره به مطالبه این مرجع عالیقدر برای بهره گیری از رسانه و فضای مجازی برای تبلیغ در سطح بین الملل، خاطرنشان کرد: باید از زندگی ایشان درس عملی بگیریم تا بتوانیم سرباز و منتظر واقعی امام زمان(علیه السلام) باشیم.
...........................
پایان پیام/ 268