به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ حجت الاسلام و المسلمین «سعید مهدوی» شب گذشته پنجشنبه، 9 بهمن 1399 در مراسم بزرگداشت علامه مصباح یزدی که در مجتمع فرهنگی شهید مطهری بندر انزلی برگزار شد، اظهار کرد: علامه مصباح یزدی، حکیم انقلابی و فقیه مجاهدی بود که خالصانه در مسیر انقلاب اسلامی و تبعیت از ولی فقیه گام برداشت.
رئیس تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه علامه مصباح یزدی در حوزه فکری و معرفتی امضاء و تایید حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری را داشتند، افزود: ایشان با وجود مقام علمی برجسته، ولی در عین حال مظلوم و غریب بودند و نتوانستیم، در رابطه با بزرگداشت این عالم برجسته، به خوبی انجام وظیفه کنیم.
وی با بیان اینکه همه طلاب مدیون آیتالله مصباح بوده و از اندیشه و مقام فکری ایشان، بهره بردهاند، تصریح کرد: این علامه، خلاء ویژه در مقابله با تهاجم معرفی و فرهنگی که به واسطه نفوذی ها در مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز نظام علیه انقلاب اسلامی به وجود آمد را پر کردند.
حجت الاسلام و المسلمین مهدوی با تاکید بر اینکه علامه مصباح مجتهدی بودند که میتوانستند مرجع تقلید شوند، خاطرنشان کرد: ایشان با اخلاصی که داشتند، از این جایگاه دوری کردند.
رئیس تبلیغات اسلامی گیلان، ویژگی شاخص علامه مصباح یزدی را هجرت پذیری و هزینه پردازی ایشان در طول زندگی دانست و گفت: علامه مصباح در مقابل تساهل و تسامح اصحاب فتنه و فتنهگران سیاسی مقابله کردند و در وسط معرکه از افراد جاهل خودی نیز تهمت و افترا شنیدند.
وی علامه مصباح را متفکر مظلوم و غریب معرفی کرد و خاطرنشان کرد: ایشان در عرصه جنگ فرهنگی و معرفتی همواره پیشگام و در خط مقدم بودند.
حجت الاسلام و المسلمین مهدوی با بیان اینکه انسان با مبارزه مقابل کفر میتواند معروف، افزود: حجم محبت ظهور یافته برای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، به خاطر مقابله با داعش وحشی بوده است.
رئیس تبلیغات اسلامی گیلان با بیان اینکه کینه ورزیها رسانههای ضد انقلاب و معاند، حتی بعد از رحلت آیتالله مصباح همچنان زیاد است، تصریح کرد: علامه مصباح، خلا فکری امثال شهید مطهری و آیت الله طباطبایی را در جامعه امروز پر کردند.
وی به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره و تاکید کرد: این بیانیه، یک رساله عملیه جهانی تمدن است که توسط رهبر معظم انقلاب طرح موضوع شده است.
حجت الاسلام و المسلمین مهدوی اذعان کرد: آیت الله مصباح از علمای مجاهد زمان شناسی است که ولایت مدارانه تاکید بر مشرب فکری ناب قرآنی و فکری داشتند.
-------------
پایان پیام/ 344