آیت الله نوری همدانی به نقش مهم حوزه های علمیه و روحانیت اشاره کردند و ادامه دادند : حوزه های علمیه در تمام دنیای اسلام تاثیرگذار بوده و هست.

۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۷
آیت الله نوری همدانی: حوزه های علمیه در دنیای اسلام تاثیرگذار هستند

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ مرجع عالیقدر شیعیان امروز شنبه 23 مردادماه در همایش «نقش بسیج روحانیت در تقویت حوزه انقلابی» با بیان اینکه مدیران حوزه های علمیه باید بر هدایت و خدمت، تأکیدی مضاعف داشته باشند، اظهار داشتند: علما و روحانیون خود را برای خدمت به مردم خالص کنند؛ زیرا که پیامبران با اخلاص، در درجه اول به سراغ مردم آمدند و بعد از آن به سراغ فرعون ها رفتند. ایشان با اشاره به این که مردم نقش مهمی در انقلاب اسلامی دارند، خاطر نشان کردند: علت عقب ماندگی اخلاقی و جنایات غرب در این است که از ایمان و اخلاق به دور بودند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با بیان این که اگر از ابتدا مردم را آنطور که اسلام دستور داده است به میدان می آوردیم و بر آن ها واجب می کردیم که در سیاست دخالت کنند و با ظلم و استکبار مبارزه کنند، تاکید کردند: مردم ملت اسلامی رژیم شاه و استکبار را سرنگون کردند و هشت سال دفاع مقدس مرهون مردم انقلاب ایران اسلامی است.

معظم له با تاکید بر این که امروزه مهم ترین مساله در جهان اسلام مبارزه با دشمنان اسلام است، افزودند: علما و روحانیت در برابر هر پدیده ای که با دین اصطکاک دارد نباید ساکت بنشینند و در برابر ظالمان بی تفاوت بودن اصلا درست نیست.

مرجع عالیقدر در ادامه به نقش مهم حوزه های علمیه و روحانیت اشاره کردند و ادامه دادند : حوزه های علمیه در تمام دنیای اسلام تاثیرگذار بوده و هست.

مرجع تقلید شیعیان با بیان این که وظیفه مدیران حوزه های علمیه وظیفه ای حساس و تاثیر گذار است، به اهمیت دادن به دروس فقه و فقاهت اشاره کردند و افزودند: فقه اهل بیت(ع) شریف ترین و عالی ترین سرمایه ای است که خداوند به ما عنایت کرده و باید سعی شود تا در حوزه های علمیه فقیه پرورش پیدا کنند زیرا که حوزه های علمیه نیز مرکز تربیت فقها هستند.

ایشان در ادامه به طبقه بندی حوزه های علمیه تاکید کردند و گفتند: طبقه بندی با شناخت استعدادها، افکار و آمادگی ها در حوزه های علمیه باید انجام شود و این طبقه بندی نیاز به این دارد که عده ای فقیه باشند.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان این که باید مدیران حوزه در راستایی حرکت کنند که تربیت شدگان حوزه اهل قلم، نویسنده و خطیب باشند، اضافه کردند: مدیران حوزه های علمیه در کرسی تدریس مدرس و در برابر دشمنان سرباز و خط شکن باشند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی تربیت فقیه، مجاهد، نویسنده و مفسر را از دیگر وظایف حوزه های علمیه دانستند و خاطر نشان کردند: آیت الله بروجردی از اوایل انقلاب کرسی تدریس فقه گذاشته بودند.

مرجع عالیقدر شیعیان اخلاق را از دیگر ویژگی های حوزه های علمیه و روحانیت دانستند و اظهار داشتند: در حوزه های علمیه درس اخلاق کار هر کسی نیست و آن عالمی می تواند در جامعه تاثیر گذار باشد که از لحاظ اخلاق پیشرو باشد.

ایشان با بیان این که حوزه های علمیه و روحانیت در فقه و فقاهت باید از امام خمینی(ره) درس بگیرند و کتاب و سخنان ایشان باید در دروس حوزوی قرار بگیرد، خاطر نشان کردند: امروز بیداری اسلامی در کل جهان متعلق به امام است که کل اسلام را فرا گرفته است.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی در پایان با بیان این که حوزه های علمیه باید کفن پوش و آماده باشند و افرادی که در حوزه های علمیه تربیت می شوند حجت خداوند هستند، اظهار داشتند: امروز اگر کسی بخواهد از اسلام سوال کند باید از علما و روحانیت بپرسد زیرا که اسلام پاسخگوی شبهات از تمام جهات فرهنگی و سیاسی است.

...............
پایان پیام/ 268

برچسب‌ها