رمزی گرمو، در ديدار حجت‌الاسلام والمسلمين محمدمهدی تسخيری گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بيش از دو دهه فعاليت‌های بينادين، دستاوردهای مطلوبی داشته است.

۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۲
دیدار رئيس مركز اديان سازمان فرهنگ و ارتباطات با اسقف اعظم كليسای كاتوليک كلدانی ـ آشوری

به گزارش خبرگزاری اهل بیت (ع) ـ ابنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی تسخیری، رئیس مركز بین‌المللی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با رمزی گرمو، اسقف اعظم كلیسای كاتولیك كلدانی ـ آشوری دیدار و گفت‌وگو كرد.

در این دیدار كه در محل كلیسای حضرت یوسف (ع) انجام شد، حجت‌الاسلام والمسلمین تسخیری ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، انبیاء را مظهر تعامل و گفت‌وگوی دینی برشمرد و با اشاره به سخنی از پیامبر اكرم (ص) در باب گفت‌وگو، گفت: حضرت محمد (ص) ما را نه تنها به گفت‌وگوی با پیروان ادیان فرامی‌خواند، بلكه گفت‌وگو با مشركین را به منظور مشخص شدن گمراه یا هدایت شده توصیه می‌كنند.

وی ضمن اشاره به كم رنگ شدن گفت‌وگوی دینی نسبت به عصر پیامبر اكرم (ص) گفت: قرن 21 قرن گفت‌وگو و آزادی‌ است. رویكرد بشر امروز بیش از هر زمان دیگری به سمت دین و دینداری است و جامعه امروز بیش از هر دورانی تشنه دین است.

رئیس مركز بین‌المللی ادیان سازمان فرهنگ افزود: اسلام دین رحمت است و بالطبع لازم است تا با در نظر گرفتن تمام چالش‌هایی كه فراروی ماست در جهت تقویت دین و دینداری گام برداریم.

در این دیدار، اسقف اعظم رمزی گرمو گفت: اصل گفت‌وگو بعد از شورای واتیكان دوم توسط كلیسای جهانی كاتولیك آغاز شد؛ امروز سابقه گفت‌وگوی واتیكان با مركز بین‌المللی ادیان سازمان فرهنگ به 20 سال می‌رسد كه امید است گفت‌وگوها و همكاری‌های فی مابین به نتایج خوبی برسد، همانطور كه در این دو دهه گفت‌وگو دستاوردهای خوبی داشته است.

وی ادامه داد: احترام به باورهای یكدیگر و پرهیز از تعصب دینی از مختصاتی بوده كه توانسته نتایج خوبی را در گفت‌وگوهایمان رقم زند.

اسقف اعظم رمزی گرمو افزود: امروز، شاهدیم كه كودكی را به نام خدا و دین ذبح می‌كنند، این نه تنها سخن دین نیست، بلكه خروج از مسیر دین است، لذا مسئولیت ما به عنوان پیروان اسلام و مسیحیت بیشتر شده و جز با اتحاد بین پیروان ادیان خروج از این وضعیت ممكن نیست.

حجت‌الاسلام والمسلمین تسخیری در پایان سخنان خود، ضمن اشاره به سخن گهربار امام خمینی (ره) كه فرمودند: اگر تمامی پیامبران یك جا جمع می‌شدند، هیچ اختلافی با هم نداشتند، گفت: متآسفانه بشریت به سمت قساوت پیش می‌رود در حالی كه هر جا انسان متدین وجود دارد، جامعه از آرامش برخوردار است، چرا كه ندای فطرت انسان حركت به سمت دین و دینداری است.

.....................
پایان پیام / 272

برچسب‌ها