آیت الله حسینی بوشهری در مراسم تجلیل از آیت الله یوسفی غروی بیان داشت: وی در حوزه های مختلف علمی مختلف حضور فعال داشته و به تدریس و تالیف پرداخت.

۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۵
حسینی بوشهری: "یوسفی غروی" بیش از نیم قرن مشغول تدریس، تألیف و پژوهش است

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ "آئین بزرگداشت نیم قرن تلاش علمی آیت الله محمد هادی یوسفی غروی" با همکاری مجمع جهانی اهل بیت(ع) و برخی نهادهای علمی دیگر، عصر امروز 13 خرداد 1395 در شهر قم برگزار شد.

«آیت‌الله حسینی بوشهری» در این مراسم با تقدیر از انجمن تاریخ‌پژوهان حوزه علمیه به جهت برگزاری مراسم تجلیل از آیت‌الله یوسفی غروی گفت: امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید هر کس که خیر بنده‌ای را بخواهد خداوند به او توفیق می‌دهد که عمرش را در بهترین راه بگذراند.

وی افزود: در قرآن و روایات موضوع استفاده از عمر و فرصت‌ها بسیار مورد تأکید قرارگرفته است و در تعبیراتی که از امام سجاد(ع) بیان‌شده، از خداوند عمری که صرف عبادت خدا شود، خواسته‌شده است.

امام‌جمعه قم با تأکید بر بهره‌گیری از فرصت جوانی اظهار داشتند: عمر انسان باید صرف تکامل و ترقی گردد و اگر غیر ازاین باشد، آن عمر صرف بیهودگی شده است.

آیت‌الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: خداوند در مقابل هر نعمتی که نصیب انسان کرده است، تکالیفی را بر عهده‌ی انسان قرار داده است و عمر انسان یکی از بزرگ‌ترین نعمات الهی است و مراجع ما چون از عمری که خدا به آن‌ها عطا کرده است به‌خوبی استفاده می‌کنند، خداوند عمر آن‌ها را طولانی‌تر کرده است.

وی در ادامه گفت: اینکه انسان در معرض آزمایش قرار می‌گیرد، خود نعمت الهی است، زیرا موفق شدن در راه آزمایش الهی، موجب تکامل و ترقی او می‌شود.

عضو مجلس خبرگان تأکید کرد: باور من این است که روحانی و طلبه بودن یک نعمت بزرگ الهی است و مبارزه با بدعت‌ها مسئولیتی است که بر عهده‌ی روحانیون قرار داده‌شده و از یک روحانی انتظار می‌رود که خداترس باشد.

آیت‌الله حسینی بوشهری بابیان اینکه عالم دینی دیده‌بان افکار و آرا مردم است، اظهار داشت: اگر دیده‌بان افکار و اعتقاد مردم کار خود را درست انجام ندهد، کسی نمی‌ماند که دیده‌بان جغرافیایی باشد.

وی افزود: رمز موفقیت ما در طول دفاع مقدس این بود که بسیجیان با پشتوانه و تشویق روحانیون به جبهه‌های جهاد می‌رفتند.

رئیس حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به شخصیت علمی آیت‌الله یوسفی غروی تصریح کرد: من سالیان متمادی خصوصاً در ایام حج از محضر ایشان استفاده کرده‌ام و می‌دیدم که با کمال سادگی و بی‌تکلفی به سؤالات پاسخ می‌دهد.

آیت‌الله حسینی بوشهری بیان داشت: ایشان از حوزه‌های علمیه نجف و قم و از محضر اساتید گران‌قدری همچون آیت‌الله خویی، حائری و امام خمینی بهره‌مند شد و تعداد متعددی کتاب تألیف کرد.

وی در ادامه گفت: ایشان تنها متمرکز در تاریخ نشده‌اند و در حوزه‌های مختلف علمی همچون فقه و اصول، تفسیر، نهج‌البلاغه، مباحث کلامی ورود پیداکرد و 54 سال به‌ صورت مداوم مشغول تدریس و تألیف و پژوهش بود.

امام‌جمعه قم با اشاره به آثار ترجمه‌شده‌ی ایشان اظهار داشت: مصاحبه‌ها و مقالات متعددی از سوی وی تهیه‌شده و از سویی در تألیف تعداد زیادی آثار گروهی و تهیه‌ی 40 رساله علمی مشارکت داشته‌اند.

آیت‌الله حسینی بوشهری ضمن تقدیر دوباره از آیت‌الله یوسفی غروی اظهار داشت: در حوزه‌ی علمیه امثال شخصیت آیت‌الله یوسفی غروی که در جهت اعتلای کلمة الله تلاش می‌کنند، وجود دارد و لازم است از زحمات آن‌ها تقدیر به عمل آید.

در پایان این مراسم ضمن اهدای لوح یادبود و تقدیر به آیت‌الله یوسفی غروی ، از نرم‌افزار مجموعه آثار وی رونمایی شد.

شایان ذکر است آئین بزرگداشت نیم قرن تلاش علمی آیت الله محمد هادی یوسفی غروی به همت انجمن تاریخ پژوهان حوزه علمیه و با همکاری مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، جامعة المصطفی(ص) العالمیة، حوزه علمیه خواهران قم، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دانشگاه باقرالعلوم(ع)، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشکده باقرالعلوم(ع) و مجمع الفکر الاسلامی و با حضور شخصیت‌های علمی حوزه و دانشگاه برگزار شد.

..........................
پایان پیام/ 221

برچسب‌ها