دکتر روحانی درنشست مشترک دولت و منتخبان ملت در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، حل و فصل مشکلات کشور را در گرو «تدبیر مشترک» دولت و مجلس دانست و تاکید کرد که انتظار مردم، همسو بودن دولت و مجلس برای رفع مشکلات و تحقق رونق پایدار اقتصادی است.

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۷
مردم سالهای سخت را مردانه ایستادند؛ اکنون نوبت دولت و مجلس برای رفع مشکلات جامعه است

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ‌ رییس جمهوری اسلامی ایران شامگاه شنبه با تبریک به همه منتخبان این دوره مجلس گفت: هدف مشترک دولت و مجلس، رفع مشکلات و خشنودی و رضایت مردم است و باید با همکاری، مشارکت و همسویی بیشتر، به روند رفع مشکلات کشور و تحقق رونق پایدار اقتصادی شتاب بیشتری دهیم.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی با تاکید بر اینکه «به مجلس دهم خیلی امیدوارم»، از تلاش های مجلس نهم نیز قدردانی کرد و اظهار داشت: انتظار مردم از مجلس و دولت مشخص است. مردم خواهان همسویی و همگامی همگان و بویژه قوای مجریه و مقننه برای رفع مشکلات اساسی کشور هستند.

وی در ادامه، پیام مردم در انتخابات هفتم اسفند و دهم اردیبهشت را همان پیام خرداد ۹۲ دانست و گفت: مردم در این انتخابات نشان دادند که همچنان به خط اعتدال و تدبیر برای رسیدن به اهداف والای کشور و انقلاب اسلامی معتقدند و آن را دنبال می کنند.

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه «مردم سالهای سخت را مردانه ایستادند و اکنون نوبت دولت و مجلس برای رفع مشکلات جامعه است»، اظهارداشت: انتخاب مردم در مجلس دهم، تکلیف همه ما را سنگین تر کرده است. آراء و خواست مردم یک اصل اصولی است و همه باید با شور و مشورت کارها را پیش ببریم.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه قانون اساسی وظیفه همه را مشخص ساخته و تعامل میان قوا باید برمبنای همین قانون اساسی باشد، گفت: قانون اساسی معیار جایگاه، عملکرد و تعامل قوا است.

وی در ادامه با اشاره به تلاش های دولت یازدهم برای رفع مشکلات و مسایل اصلی کشور، اظهارداشت: تثبیت حقوق هسته ای ایران اسلامی و رفع تحریم ها کار بزرگی بود که دولت، تحقق آن را در اولویت برنامه های خود قرار داد که در نهایت نیز حقوق هسته ای کشور با ارشاد مقام معظم رهبری، حمایت قوا و مردم تثبیت شد و تحریم ها نیز رفع گردید.

دکتر روحانی به کاهش شدید بهای نفت همزمان با تحریم صادرات نفت اشاره کرد و گفت: در صادرات نفت بزودی به شرایط قبل از تحریم باز می گردیم و بخشی از معضلات بانکی نیز حل و سایر موانع نیز به تدریج رفع خواهد شد.

رییس جمهوری، مشکلات زیست محیطی و آب را به عنوان اولویت های کشور ذکر کرد و افزود: تقریبا همه استان های کشور با معضل کمبود آب مواجه اند که برای رفع این معضل کارهای زیادی انجام گرفته و این روند با شتاب ادامه خواهد یافت.

وی سپس به تشریح برنامه های دولت برای کاهش تورم و در نهایت رسیدن به تورم تک رقمی در کنار رونق اقتصادی پرداخت و اظهارداشت: در سال ۹۵ روند کاهش تورم، تک رقمی خواهد شد و نکته مهمتر این است که برای نخستین بار در تاریخ اقتصادی کشور، روند کاهش تورم، روندی مداوم و کاهنده بوده است.

دکتر روحانی در بخش پایانی سخنان خود با تاکید مجدد بر ضرورت همراهی و همدلی مجلس و دولت، افزود: بهبود فضای کسب و کار در کشور و ایجاد و تقویت امنیت اقتصادی و حقوقی، عملا از مجلس و با تصویب قوانین مستحکم، شفاف و قابل پیش بینی تر، آغاز می شود.

رییس جمهوری همچنین راهیابی ۱۸ تن از بانوان به مجلس شورای اسلامی و رکورد شکنی در این زمینه را به همه بانوان کشور تبریک گفت.

پیش از سخنان رییس‌ جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین «مجید انصاری» معاون رییس‌ جمهوری در امور مجلس به عنوان نخستین سخنران، گفت: برگزاری پرشکوه و در کمال آرامش و امنیت انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، دستاورد حضور حماسی مردم در صحنه، رهنمودها و هدایت‌های مقام معظم رهبری و تلاش و تدبیر ارزشمند مسئولان برگزاری انتخابات در وزارت کشور و شورای نگهبان بود.

معاون رییس‌ جمهوری در امور مجلس، آشنایی کامل به جایگاه مجلس و مقتضیات قوه مقننه در نظام را از ویژگی‌های دولت یازدهم برشمرد و تصریح کرد: از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید با تأکید رییس‌ جمهوری تعامل حداکثری دولت و مجلس در راستای رفع مشکلات مردم و پیشبرد امور کشور در دستور کار دولت قرارگرفت که در این زمینه، شش جلسه مشترک میان دولت و نمایندگان مجلس نهم تشکیل شد و رییس‌ جمهوری با مجامع نمایندگان استان‌های مختلف ملاقات‌ها و جلسات متعددی داشت.

وی با بیان اینکه چشم‌انداز تعامل بیشتر و همکاری مؤثرتری را در آینده پیش‌رو داریم، افزود: در مجلس دهم نمایندگان منتخب مردم از لحاظ علمی در سطح بالاتری هستند و با ترکیبی از همه سلایق و جناح‌های درون خیمه انقلاب با رویکردی اعتدالی به مجلس راه یافتند که امیدواریم این رویکرد، منشأ تعامل بیشتر دولت و مجلس باشد.

..............
پایان پیام/ ۲۷۰

برچسب‌ها