به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ دانشگاه اسلامی "علی گره" همزمان با سالروز میلادی امیرالمومنین(ع)، جشنی با نام روز علی برگزار کرد و از شخصیت برجسته ادیان و مذاهب مختلف دعوت به عمل آورد.
در این مراسم با شکوه که با استقبال بی نظیر دانشجویان و اساتید و عموم مردم برگزار شد، شخصیت های برجسته معنوی و دینی به ایراد سخنرانی در تبیین شخصیت امام علی (ع) پرداختند.
یکی از سخنرانان این مراسم، «آچاریا پرامود کریشنام» یکی از روحانیون برجسته هندو بود.
وی در صحبت های خود، از امام علی (ع) به بزرگی یاد و گفت: آموزه علی (ع) در نهج البلاغه، پس از گذر حدود ۱۵۰۰ سال هنوز زنده و قابل استفاده است.
وی تاکید کرد که آموزه های اسلامی، عشق، صلح، تعادل و دلسوزی نسبت به مردم را آموزش می دهند.
این شخصیت برجسته هندو همچنین یادآور شد که امروزه، در جهان دست های پشت پرده وجود دارد که قصد بدنام کردن اسلام و مسلمانان را دارند ولی ما باید سعی در رواج تعالیم امیرالمومنین (ع) در بین عموم مردم جامعه داشته باشیم.
در این مراسم همچینین «مولانا کلبی جواد» روحانی شیعه به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: خدمت به مردم دین واقعی است و افراد تنها زمانی دین واقعی را به کار می گیرند که به کشور و هموطنان خود خدمت کنند.
وی همچنین تصریح کرد که فرقی بین تحصیلات دینی و تحصیلات کلاسیک نیست و و همه شاخه های دانش که در راستای خدمت به مردم باشد، در حیطه تحصلات دینی جای خواهند گرفت.
در ادامه این مراسم، آقای «علی اصغر کربلایی» به سخنرانی پرداخت و یادآور شد که دانشگاه علی گره توسط «سِر سید»، که خود از ذریه امیرالمومنین (ع) است، بنا نهاده شد.
وی همچنین برای ارتقاء و ترویج آموزه های علوی، خواستار برگزاری جشن میلاد امام علی (ع) در سطح بین المللی شد.
قائم مقام ریاست دانشگاه نیز در نطق خود، حضرت علی (ع) را شخصیتی شجاع، زیرک و بسیار عالم توصیف کرد و او را سرلوحه ای برای مردم جهان معرفی نمود.
«ضمیر اودین شاه» در ادامه نسبت به دشمنان پنهانی اسلام که در پی ایجاد تفرقه بین مذاهب مختلف اسلامی هستند، هشدار داد و تاکید کرد: مسلمانان باید همچون گذشته با یکدیگر متحد باشند و فرقه گرایی را کنار بگذارند.
در این مراسم تعداد دیگری از مسئولین دانشگاه و شخصیت های دینی هند به ایراد سخنرانی پرداختند و ضمن تبریک میلاد امیرالمومنین (ع) نکاتی در راستای اتحاد بین مسلمانان و لزوم بزرگداشت این روز در سطح جهانی بیان کردند.
در کنار این جشن، نمایشگاهی نیز برگزار شد که در آن آثار خطی و تاریخی منحصر بفردی همچون قرآنی با دستخط امام علی (ع) که متعلق به ۱۴۰۰ سال پیش بود، به نمایش عموم گذاشته شد.
.………………
پایان پیام/۲۹۷