رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با نماینده حزب ملی اسکاتلند گفت: شناخت امکانات دو کشور باعث افزایش همکاری ها در حوزه فرهنگی، آموزشی و انرژی می شود.

۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۴
تفکرات تروریستی در هیچ شاخه ای از مسلمانان وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با نماینده حزب ملی اسکاتلند که امروز ـ سه شنبه 1 دی ماه ـ در مجلس شورای اسلامی صورت گرفت،‌ گفت: ایران و اسکاتلند در زمینه مسائل فرهنگی، آموزشی و انرژی می توانند با یکدیگر همکاری نزدیکی داشته باشند و با شناخت امکانات دو کشور این همکاری ها گسترش پیدا خواهد کرد.

دکتر علی لاریجانی در ادامه تأکید کرد: هیچ شاخه ای از مسلمانان موافق تفکرات تروریستی نبوده و همیشه با اینگونه اعمال و رفتارها در مبارزه بوده است.

همچنین در ادامه این دیدار، نماینده حزب ملی اسکاتلند گفت: هدف ما از سفر به ایران گسترش همکاری های اقتصادی،‌ فرهنگی و آموزشی بوده و با توجه به توانمندی هایی که در ایران شاهد بوده ایم، ‌بسیار مشتاق شده ایم این مراودات را هرچه سریع تر آغاز کنیم.

«الکس سالموند» افزود: حزب ملی اسکاتلند،‌ حزب حاکم در این کشور است و از 59 اسکاتلندی عضو پارلمان، 56 نفر عضو این حزب هستند و با توجه به علاقمندی حزب ملی به روابط نزدیک با ایران، امیدواریم که بتوانیم قدم های مثبتی در این زمینه برداریم.

وی در ادامه تصریح کرد: ما به عنوان حزب حاکم در اسکاتلند همیشه مخالف تصمیماتی بوده ایم که غربی ها علیه بالاخص جمهوری اسلامی ایران گرفته اند و معتقد هستیم این تصمیمات که مشکلات زیادی برای ایران و همچنین سایر کشورها به وجود آورده، از اساس اشتباه بوده است.

الکس سالموند ادامه داد: 100 میلیون اسکاتلندی در سراسر جهان زندگی می کنند که 20 میلیون نفر از آنها ساکن آمریکا هستند و ما تلاش داریم از طریق آنها تفکرات اشتباه در خصوص رابطه مسلمانان و گروه های تروریستی را اصلاح کنیم.

وی با اشاره به تصمیم پارلمان آمریکا در خصوص لزوم صدور ویزا برای کسانی که به ایران سفر داشته اند،‌ گفت: این یک تصمیم اشتباه است که امیدواریم هرچه سریع تر اصلاح شود.‌

در ادامه این دیدار یکی دیگر از نمایندگان پارلمان اسکاتلند گفت: من یک مسلمانم که تلاش دارم با بحث اسلام هراسی در دنیا مبارزه کرده و تصویری صحیح از اسلام را ترویج دهم.

خانم «احمد شیخ» افزود: سفر به ایران برای من خیلی شگفت آور بود که از نزدیک شاهد این باشم که پارلمان ایران از نظر فناوری و تجهیزات از پارلمان انگلستان بسیار به روزتر است و همچنین دانشگاه های شما از نظر آموزشی در سطح بسیار مناسبی قرار دارد و امیدواریم که بتوانیم در زمینه تبادل دانشجو،‌ اقداماتی را انجام دهیم تا این دو کشور بیشتر به هم نزدیک شوند.

...............
پایان پیام/ 268

برچسب‌ها