حجت الاسلام «نهاوندی» بر اهمیت این گونه پژوهش‌ها برای برنامه ریزان و برنامه سازان تاكید كرد و گفت: رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی می‌توانند بستری برای تقویت و انسجام جامعه متنوع و متكثر ایران باشند.

۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۶
نشست تخصصی "تأثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر چالش‌های قومی" در قم برگزار شد

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ نشست علمی، تخصصی "تأثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر چالش‌های قومی" با حضور مدیركل پژوهش‌های اسلامی رسانه، مدیران و پژوهشگران اداره كل پژوهش‌های اسلامی رسانه برگزار شد.

در این نشست تخصصی حجت الاسلام والمسلمین دكتر «نهاوندی» بر اهمیت این گونه پژوهش‌ها برای برنامه ریزان و برنامه سازان تاكید كرد و گفت: رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی می‌توانند بستری برای تقویت و انسجام جامعه متنوع و متكثر ایران باشد، لیكن دشمنان نظام به دنبال ایجاد مطالبات و اعتراضات قومیتی و تحركات و تضاد اجتماعی اقوام هستند و در چنین شرایطی لازم است رسانه ملی برای ایجاد همبستگی اجتماعی برنامه ریزی دقیق نماید.

در ادامه پژوهشگر این طرح، اهداف ارائه پژوهش خود را بیان كرد و گفت: امروز شبکه‌های اجتماعی، رقیب جدی رسانه‌های سنتی هستند و غالباً تحت تأثیر هدایت‌هایی از آنسوی مرزها است.

آقای «خلجی» گفت: شبکه‌های اجتماعی مجازی با گرایش حساس محرومیت نسبی هویت قومی را تحریک می‌کنند و منبع اطلاعات سازماندهی شده می‌باشند.

وی اعلام كرد كه در بررسی ۱۸۴ كشور جهان ۶۰۰۰ زبان و گویش قدیمی و ۵۰۰ گروه قومیتی و در جهان ۵۰ كانال ماهواره‌ای كردی وجود دارد.

در انتهای جلسه از سه كتاب "شمس الشموس"، "باران كرامت " و "محمد خورشید رحمت" به مناسبت ایام سوگواری دهه آخر ماه صفر جهت بهره‌برداری برنامه‌سازان رونمایی گردید.

...............
پایان پیام/ ۲۷۰

برچسب‌ها