به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ «تمام سلام» نخست وزیر لبنان که روز گذشته به عربستان سفر کرده بود، با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه این کشور در ریاض دیدار کرد.
نخست وزیر لبنان در این دیدار از توجه پادشاه عربستان به تقویت روابط دو جانبه و حمایت این کشور از ملت و دولت لبنان تشکر کرد.
پادشاه رژیم سعودی در این دیدار به بحران لبنان برای انتخاب رئیس جمهور این کشور اشاره کرد و از همه احزاب سیاسی لبنان خواست تا تمام تلاش های خود برای خروج از بحران سیاسی کنونی و انتخاب رئیس جمهور توافقی را به کار بگیرند.
سلمان بن عبدالعزیز گفت که این گام برای لبنان و منطقه به طور مساوی مفید خواهد بود.
همچنین در این دیدار ضمن بررسی روابط دو جانبه بیروت و ریاض و راههای حمایت از آن در زمینه های مختلف، اوضاع منطقه و جهان نیز بررسی شد.
نخست وزیر لبنان: عربستان حامی مظلومان است!
تمام سلام پیش از سفر به عربستان در گفتگو با روزنامه الوطن چاپ ریاض گفت بازه زمانی که قرار است کمکهای عربستان در اختیار ارتش لبنان قرار گیرد پنج سال است و این کمکها متوقف نشده است.
وی با محکوم کردن حملات تروریستی اخیر در عربستان، گفت: عربستان همواره پناهگاهی برای مظلومان بوده و بر راه حلها، نتایج و کنفرانسهایی نظارت داشته است که امنیت و ثبات کشورهای منطقه را تقویت میکند.
نخست وزیر لبنان در پاسخ به این سوال که چه پیامی برای ملت و دولت عربستان خواهد داشت، گفت: پیامی که همواره داشته ایم پیام محبت، اعتماد بخشی و تقویت روابط بوده است.
الوطن در ادامه پرسید: عربستان اخیرا هدف آماج اتهامهای حزب الله قرار گرفته است و اینگونه به نظر میآید که حزبالله به درخواست ایران میخواهد به روابط ریاض و بیروت ضررهای سنگینی وارد کند، آیا به عقیده شما در این کار موفق شده است؟
سلام پاسخ داد: سفر من به عربستان، بهترین دلیل برای این مسئله است که ما شدیدا به روابط خود با عربستان و تقویت آن اهمیت میدهیم و ضعیف کردن روابط لبنان با سایر کشورها، نفعی برای هیچ کس نخواهد داشت.
نخست وزیر لبنان درباره اینکه عربستان «خلیل یوسف» و «محمد قبلان» از رهبران حزب الله را در فهرست تروریسم خود قرار داده است، گفت: این مسئله به عربستان مربوط است و نمیتوانم درباره آن تصمیم گیری و صحبت کنم. عربستان میتواند درباره هر تبعه لبنانی یا هر شخص دیگری که معتقد است امنیتش را تهدید میکند، تدابیر مناسب را اتخاذ کند!
.............
پایان پیام/ ۲۱۸