به گزارش خبرگزاری بینالمللی اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ اسرافیل کلیجی، مسئول کمیته بین الملل جشنواره فیلم مقاومت در گفتگویی با اشاره به برگزاری کارگاه بینالمللی «زنان و مقاومت» در دانشکده هنر و رسانه شهید آوینی تهران، اظهار داشت: جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت در هجدهمین دوره خود، اقدام به برگزاری یک کارگاه ویژه با عنوان «زنان و مقاومت» برای مخاطبان بینالمللی کرده است. هدف از برگزاری این کارگاه، تربیت نیروهای کنشگر مستندساز در سطح بینالمللی و تولید محتوای خاص با موضوع مقاومت و نقش زنان در آن است.
وی افزود: یکی از اهداف اصلی این جشنواره، توجه به ظرفیتهای آموزشی، تربیتی، تولیدی و حمایتی از نیروهای مستعد در حوزه فیلمسازی مقاومت است. با توجه به اهمیت نقش زنان در عرصههای مختلف، به ویژه در موضوع مقاومت، این کارگاه تلاش دارد تا با تمرکز بر این موضوع مهم، زمینهای را برای حضور بیشتر و مؤثرتر زنان در این عرصه فراهم کند.
مدیر کمیته بین الملل جشنواره فیلم مقاومت تصریح کرد: نقش زنان در جبهه مقاومت در سالهای اخیر بسیار پررنگ بوده و نادیده گرفتن این نقش کلیدی، میتواند تأثیر منفی بر ابعاد دیگر مقاومت داشته باشد.
کلیجی تاکید کرد: در شرایطی که دشمنان با ترفندهای مختلف سعی در کمرنگ کردن نقش زنان در عرصههای فرهنگی و مقاومت دارند، پرداختن به این موضوع و روایت نقش بی بدیل زنان در خانواده و جامعه، از اهمیت ویژهای برخوردار است. هنر فیلم و مستند میتواند به بهترین شکل، روایتگر این نقش باشد.
حمایت از استعدادهای جهانی در جشنواره فیلم مقاومت
در ادامه مرضیه مینایی پور مسئول کارگروه بانوان کمیته بین الملل جشنواره فیلم مقاومت با اشاره به استقبال مخاطبان بینالمللی از این کارگاه گفت: افرادی از کشورهای روسیه، آذربایجان، افغانستان، پاکستان، هند، کشمیر، ونزوئلا، لبنان، سوریه، عراق، تاجیکستان، بنگلادش، عربستان، فلسطین، یمن، انگلیس، اندونزی، چین، میانمار، ترکیه و نیجریه در این کارگاه ثبت نام و شرکت کردهاند.
وی ادامه داد: این کارگاه به شرکتکنندگان در زمینه مستندسازی و فعالیتهای رسانهای کمک شایانی خواهد کرد. در این کارگاه ضمن شناسایی استعدادها و توانمندیهای مخاطبان، و با ارائه آموزشهای کاربردی، نیروهای ارزشمندی در تولید مستند مقاومت تربیت میشوند.
مینایی پور افزود: در پایان دوره، به شرکتکنندگان مدرکی از طرف دانشکده هنر، رسانه و فضای مجازی شهید آوینی اعطا خواهد شد و تمامی شرکتکنندگان یک اثر تولید شده با دغدغه های بومی منطقه خودشان به جشنواره ارائه می دهند.
..............................
پایان پیام/ ۲۶۸
نظر شما