مرکز علوم حلال دانشگاه «چولالونگکورن» تایلند اخیرا اپلیکیشن جدیدی به نام «مسیر حلال» را برای راهنمایی و کمک به گردشگران مسلمان راه اندازی کرده است.

۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۲
راه‌اندازی اپلیکیشن «مسیر حلال» برای گردشگران مسلمان در تایلند

به گزارش خبرگزاری بین المللی اهل بیت(ع) - ابنا -  مرکز علوم حلال دانشگاه «چولالونگکورن» تایلند اخیرا اپلیکیشن جدیدی به نام «مسیر حلال» را برای راهنمایی و کمک به گردشگران مسلمان راه اندازی کرده است.

«مسیر حلال» برای کمک به گردشگران مسلمان از طریق اطلاعات قابل اعتماد، دقیق و آسان برای گردش در کشور ایجاد شده است.ویژگی‌های برنامه شامل فهرست‌هایی از رستوران‌های دارای گواهی حلال و همچنین مسیرهای مساجد و اقامتگاه‌هایی است که دارای نمازخانه و غذای حلال هستند.

این اپلیکیشن همچنین دارای قبله‌نما، برنامه روزانه نماز و تقویم اسلامی است. اپلیکشین مسیر حلال به‌طور رایگان برای هر دو دستگاه اندروید و آیفون در دسترس است.

 این اپلیکشین به زبان‌های تایلندی، انگلیسی و عربی و برای کاربران محلی و بین‌المللی قابل دسترسی است.  این برنامه برای کمک به تعداد فزاینده مسافران مسلمانی که به ویژه از مالزی و اندونزی به تایلند می‌آیند، ایجاد شده است. از سال گذشته، بازار جهانی سفر مسلمانان به کشورهای مختلف با نزدیک به ۱۴۵ میلیون مسافر مسلمان رشد چشمگیری پیدا کرده است و تا پایان سال جاری این رقم تا پایان سال آینده میلادی به ۱۶۸ میلیون نفر می‌رسد.

تایلند، کشوری که عمده جمعیت آن را بودایی‌ها تشکیل می دهند، در حال حاضر تبدیل به یکی از بزرگترین صادرکنندگان غذای حلال در جهان شده است. تایلند در فهرست ۲۰۲۲ جهانی سفر مسلمانان در بین پنج مقصد برتر سفر برای کشورهای غیراسلامی قرار گرفت.

با در نظر گرفتن این موضوع، وزارت گردشگری تایلند متعهد به توسعه یک برنامه قوی برای جذب حداکثری گردشگران مسلمان به کشور شده است.این وزارتخانه تضمین کرده است که مسلمانان در طول اقامت خود در تایلند احساس خوشایندی داشته باشند. علاوه بر استراتژی گردشگری، این نهاد همچنین در تلاش است تا مقامات و پرسنل شاغل در صنعت مهمان‌نوازی و خدمات را برای درک فرهنگ، رفتار و نیازهای گردشگران مسلمان آماده کند.

وزارت گردشگری تایلند اعلام کرد که وزارت امور خارجه و بخش خصوصی نیز به همکاری با یکدیگر برای توسعه استراتژی‌هایی به منظور جذب گردشگران مسلمان بیشتر به این کشور و تبلیغ آن به عنوان یک مقصد گردشگری مطلوب برای مسلمانان ادامه خواهند داد. شورای اسلامی مرکزی تایلند با نهادهای مختلف صدور گواهی حلال مانند موسسه استاندارد و اندازه‌شناسی کشورهای اسلامی برای دریافت اعتبار بین‌المللی برای گواهی حلال تایلند همکاری کرده است.

علاوه بر این، مرکز علمی حلال دانشگاه «چولالانگکورن» با استفاده از روش‌های مبتنی بر علم و فناوری‌های پیشرفته برای شناسایی مواد غذایی غیرحلال و ممنوع شده در شرع در فرآیندهای بازرسی و صدور گواهینامه، به تضمین کیفیت برتر حلال کمک کرده است.

.......................

پایان پیام