مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اینکه بیش از ۹۰۰ مؤسسه، خانه شهری و روستایی قرآنی در استان فعالیت می‌کنند، اظهار کرد: همچنین تاکنون ۱۲۰ نشست تفسیر و تدبر قرآن در مازندران برگزار شده است.

۱ تیر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰
برگزاری ۱۲۰ نشست تفسیر و تدبر قرآن در مازندران

به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ حجت‌الاسلام «محمدمهدی شریف‌تبار» در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت سالروز اطلاع‌رسانی دینی و تبلیغ، اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی و تهاجم فرهنگی که دشمن در پیش گرفته است، خبرنگاران و همه فعالان عرصه هنر و رسانه می‌توانند در امر ترویج و نشر و احیای معارف اهل بیت نقش آفرینی داشته باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی در سال ۱۳۶۰ به فرمان حضرت امام خمینی(ره)، افزود: معمار کبیر انقلاب اسلامی طراحی درستی داشتند و تبلیغ به معنای شناساندن خوبی‌ها، گریز و منع از بدی‌ها است. همچنین مقام معظم رهبری در دیدار اخیر مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی از جوانگرایی در این سازمان و سرزندگی آن ابراز خشنودی کردند و فرمودند امروز وجود سازمان تبلیغات اسلامی بیش از پیش احساس می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه مردم باید مأموریت‌های جدید سازمان تبلیغات اسلامی را بشناسند، تصریح کرد: در هر دوره‌ای و در مسیر انقلاب اسلامی رویکردها و مأموریت‌های جدیدی برای این سازمان تعریف شده است و همگام با رشد فعالیت‌های دینی و بلوغ فرهنگی، مأموریت‌های آن نیز در هر دوره و زمانه‌ای متفاوت شده است زیرا نهاد عمومی، غیر دولتی و وابسته به ولایت فقیه است و سیاست‌های کلی آن از سوی مقام معظم رهبری دریافت می‌کند.

حجت‌الاسلام شریف‌تبار با بیان اینکه یکی از سیاست‌های سازمان تبلیغات اسلامی نهضت نشر خوبی‌هاست، خاطرنشان کرد: وقتی پای نهضت به میان می‌آید، نشان می‌دهد که این جریان بسیار مهم است و این نهضت فراگیری همه اقشار را نشان می‌دهد. اینکه تبلیغ را مختص یک قشر خاص بدانیم درست نیست و نباید در جامعه و فضای پیرامونی نسبت به نشر خوبی‌ها و مسائل بی‌تفاوت باشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به رویکرد دوم سازمان تبلیغات، اظهار کرد: همانگونه که مساجد در گام اول انقلاب مرکز و محور جریان‌سازی بودند، در گام دوم انقلاب نیز باید به کانون‌های جامع پرداز از جمله مساجد توجه کنیم.

وی با بیان اینکه باید تأثیرگذاران عرصه سخن و هنر به میدان بیایند، اظهار کرد: تولید محتوای تبلیغی و سازماندهی مبلغان و مبلغات یکی از مسئولیت‌های دیرینه سازمان تبلیغات اسلامی به شمار می‌رود و آموزش و توانمندسازی سازماندهی از دیگر اهداف است.

حجت‌الاسلام شریف‌تبار با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به نقش‌آفرینی بانوان در جامعه تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی این فرمان مقام معظم رهبری را سرلوحه خود قرار داد. الگوی سوم زن مسلمان در قالب نهضت پیشرفت بانوان را در جامعه اسلامی در حال معرفی است و در این راستا تشکلی از بانوان فرهیخته و جریان‌ساز تشکیل شده است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه در الگوی سوم، زن مسلمان زنی تأثیرگذار و جریان‌ساز در جامعه و خانواده است، عرصه‌های فرهنگی، قرآنی و رسانه و فضای مجازی را سه محور اصلی جهت فعالیت‌های سازمان اعلام کرد و ادامه داد: از طریق مداحان، شاعران آئینی و مبلغان تلاش می‌کنیم که اقدامات را اجرایی کنیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه قرآنی رتبه یک فعالیت‌های قرآنی ماه مبارک رمضان را در سطح کشور کسب کردیم، گفت: برگزاری ۱۲۰۰ دوره آموزشی قرآنی از طریق مؤسسات قرآنی تحت پوشش، برگزاری آزمون و اعطای مدرک رسمی حفظ قرآن، آموزش ۱۱ هزار پیش‌دبستانی قرآنی، آموزش هفت هزار دانش‌آموز در مهدهای قرآنی، اجرای نهضت نشست‌های تفسیر و تدبر قرآن، اختصاص ۱۰۰ مسجد به عنوان پایگاه قرآنی برای نمونه و اجرای طرح مصباح‌الهدی و نورالهدی مهم‌ترین اقدامات این حوزه است.

حجت‌الاسلام شریف‌تبار با بیان اینکه فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی در سه عرصه فرهنگی، قرآن، رسانه و فضای مجازی متمرکز شده است، افزود: شبکه‌های اجتماعی سازمان تبلیغات اسلامی، هیئت‌ها و شبکه‌های مذهبی و تشکل‌ها، مداحان، شاعران، مبلغات و غیره هستند و بیش از ۹۰۰ مؤسسه و خانه شهری و روستایی و قرآنی در استان فعالیت می‌کند.

وی افزود: همچنین در ماه مبارک رمضان در فعالیت‌های قرآنی و با برپایی کارناوال‌های قرآنی از گلوگاه تا رامسر رتبه اول را در کشور کسب کردیم و میزان فعالیت‌های قرآنی استان در ماه مبارک رمضان در بین استان‌های مختلف کشور چشمگیر بوده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان اینکه ۵۰ فعالیت قرآنی در استان در حال انجام است، ادامه داد: این سازمان مرکز رسمی اعطای مدرک قرآن به شمار می‌رود و عهده‌دار برگزاری آزمون حفظ قرآن کریم هستیم.

وی با بیان اینکه نهضت تدبیر و تدبر قرآن کریم را شروع کردیم، افزود: تاکنون ۱۲۰ نشست تفسیر و تدبر قرآن برگزار شده است و ۲۳۰۰ نفر از افراد در طرح‌های سازمان مبنی بر مصباح‌الهدی و نورالهدی شرکت کرده‌اند و تربیت چهار هزار مربی و داور قرآنی از دیگر دستاوردهای این سازمان است.

حجت‌الاسلام شریف‌تبار در پایان اذعان کرد: سال گذشته ۷۵ همایش پیش از ماه مبارک رمضان برای توانمندسازی مبلغان در شهرستان‌های ۲۲ گانه استان برگزار شده است.

------------------------

پایان پیام/۳۴۴

برچسب‌ها