استاد و قاری برجسته کشوری با بیان اینکه جامعه قرآنی باید جهان‌بینی فاطمی را سرمشق و الگو قرار دهند، گفت: وجود مبارک حضرت فاطمه(س) برای ما اسوه و الگو است و فرهنگ فاطمی باید شناخته و به دیگران شناسانده شود.

۲۴ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۲
سلیمی: جامعه قرآنی باید جهان‌بینی فاطمی را سرمشق و الگو قرار دهند

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت (ع) – ابنا – «عباس سلیمی» امروز پنجشنبه، 24 آذر 1401 در همایش‌ «جامعه قرآنی مسئولیت‌ها، چالش‌ها و راهکارها» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: گیلان از جهات مختلف از جمله تقدیم هشت‌ هزار شهید گلگون کفن، 150 روحانی شهید، 2 هزار و 600 آزاده سرافراز و 21 هزار جانباز و شهدای مدافع حرم و مدافع امنیت، دارای کارنامه پر افتخاری است.

استاد و قاری برجسته کشوری با اشاره به اینکه جامعه قرآنی باید بداند در برهه‌های حساس چه مسئولیتی دارد و چه پاسخی بدهد، افزود: جامعه قرآنی در بُعد مسائل امنیتی باید حساس باشد، توقف در لفظ قرآن نکند و با عبور از مرز الفاظ، وارد وادی تلاوت، تدبر، فهم قرآن، اندیشه در پیام‌های قر آنی و عمل به قرآن شود.

وی با بیان اینکه جامعه قرآنی در کنار نقاط مثبت و ارزش‌هایی که انقلاب دارد در برابر نعماتی که خداوند داده مسئول است، خاطرنشان کرد: ما جنگ‌طلب نیستیم و نمی‌خواهیم با ارتقای ابزار و تجهیزات نظامی برای حمله به دیگر کشورها استفاده کنیم بلکه پیرو قرآن هستیم و به عنوان یک اصل بازدارنده در مقابل دشمنان که تصور تجاوز به حقوق این ملت بزرگ را دارند، بهره می‌گیریم.

سلیمی با تاکید بر اینکه جامعه قرآنی در برابر امنیت کشور باید حساسیت داشته باشد، تاکید کرد: اگر حساسیت قرآنی و امنیت در کشور متزلزل شود، همان اتفاقی می‌افتد که در کشورهای عراق و سوریه رخ داد. جامعه قرآنی نباید در برابر اخلال نظم عمومی، امنیت و سوء مدیریت کوتاه بیاید بلکه مطالبه‌گر باشد.

این پیشکوست قرآنی کشور اظهار کرد: رسالت قرآنی ما صرفا بحث صوت و لحن و زیبا خواندن قرآن نیست بلکه باید به بقیه مسئولیت‌های خودمان هم در این رابطه توجه کنیم.

سلیمی با اشاره به روایاتی مبنی بر پاداش استماع قرآن، ادامه داد: قرائت قرآن یک شاهکار بزرگ دین اسلام است که نباید از آن غافل شد و وجود قاریان و حفاظ، اساتید و پیشکسوتان، مدیران و خادمان قرآن نشان‌دهنده افتخاراتی است که باید در استان حفظ شود.

استاد و قاری برجسته کشوری با بیان اینکه جامعه قرآنی باید جهان بینی فاطمی را سرمشق و الگو قرار دهند، افزود: وجود مبارک حضرت فاطمه(س) برای ما اسوه و الگو است و فرهنگ فاطمی باید شناخته و به دیگران شناسانده شود.

وی با اشاره به اینکه جامعه قرآنی باید حلاوت قرآن را به کودکان، نوجوانان و جوانان بچشاند، گفت: در روایات می‌خوانیم نگاه کردن به آیات قرآن عبادت است، برخورداری از نگاه قرآنی در سیاست، اقتصاد، اخلاق، امنیت و فرهنگ و جامعه را از بسیاری از آسیب‌ها مصون می‌دارد.

سلیمی با بیان اینکه جایگاهی که خداوند به قرآنیان داده را هم‌تراز با انبیاء و اولیای الهی عنوان کرد و گفت: کسی که قرآنی می‌اندیشد و سخن می‌گوید و عمل می‌کند حامل قرآن است بر این اساس خداوند حاملان و حافظان قرآن را نزدیک‌ترین درجه به انبیا می‌داند با این تفاوت که به آنها وحی نمی‌شود.

این پیشکسوت قرآنی در ادامه یکی از عوامل اصلی بدبینی مردم بعد از 44 سال از انقلاب را تناقض رفتاری مدعیان دین‌داری دانست و تصریح کرد: عده‌ای قرآن را برای خودنمایی می‌خوانند درحالیکه این از چشم مردم دور نمی‌ماند لذا هوشیار باشید که تک تک شما معلمان قرآن الگوی عملی جامعه هستید.

وی با ضروری دانست استفاده از ظرفیت مساجد برای تبلیغ و ترویج فعالیت‌های قرآنی، افزود: در احادیث معصومین(ع) به این موضوع تاکید شده و به همین منظور باید خادمی، معلمی، پیشکسوتی قرآن را به عنوان شافع مشفع در نظر بگیریم.

سلیمی با بیان اینکه مهمترین وظیفه قرآنیان ادای حق تلاوت قرآن است، اذعان کرد: حق تلاوت قرآن را باید ادا کرد، در جامعه بر خلاف عظمت قرآن در هیچ موردی عمل نکنیم و شدیدا با انواع گناه مقابله شود.

--------------------

پایان پیام/۳۴۴

برچسب‌ها