مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه بیش از ۲ هزار مربی در طرح «چهره به چهره» همکاری دارند، گفت: همچنین ۲۰ هزار دانش آموز در گروه سنی ۱۱ تا ۱۸ سال تحت پوشش این طرح هستند.

۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۴
فعالیت ۲ هزار مربی در طرح «چهره به چهره» کانون‌های مساجد

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ حجت الاسلام و المسلمین « حمیدرضا ارباب سلیمانی» امروز جمعه، ۲۴ دی 1400 در گردهمایی آموزشی مربیان طرح «چهره به چهره» کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد گیلان که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: طرح چهره به چهره از سال ۸۰ با پیشنهاد رئیس ستاد اقامه نماز کشور و با حمایت رهبر معظم انقلاب در تهران آغاز شد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: نسل جوان در معرض انواع هجمه های فرهنگی و شبهات قرار دارند که باید به آنان پاسخ داده شود که طرح چهره به چهره برای مصون سازی نوجوانان در برابر این هجمه ها با افزایش دانش و بصیرت است.

وی با بیان اینکه بیش از ۲ هزار مربی در طرح چهره به چهره همکاری دارند، افزود: همچنین ۲۰ هزار دانش آموز در گروه سنی ۱۱ تا ۱۸ سال تحت پوشش این طرح هستند.

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی با بیان اینکه تمام دستگاه‌ها مکلف به همکاری در این طرح تربیتی با محور پیشگیری از آسیب های اجتماعی شده‌اند، تاکید کرد: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با عنوان چکامه شروع به کار کرد و از ۲ سال پیش با تشکیل حلقات تربیتی شتاب گرفت.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ضرورت تقویت فعالیت های فرهنگی با رویکرد آموزشی و تربیتی در گیلان، تصریح کرد: طرح چهره به چهره در گیلان فعالیت مطلوبی داشته و باید گسترش یابد و به عنوان الگوی ملی مطرح شود.

وی با بیان اینکه گردهمایی های تربیتی سبب گسترش و باروری ذهن می‌شود، اظهار کرد: این جلسات موجب بالندگی انسان شده و در ارتباط چهره با چهره در قالب حلقات تربیتی آثار بسیار سازنده‌ای بر مخاطب دارد.

* رمز موفقیت یک مدیر در گرو اخلاق حسنه است

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محبت و دلسوزی را دومین مولفه در امور تربیتی و مدیریتی دانست و اظهار کرد: در مباحث مدیریتی همواره باید یادگیری را در دستور کار قرار دهیم و دانش و معلومات خود را ارتقا داده و بروزرسانی کنیم.

وی با تاکید بر توسعه نگاه ها و پرهیز از مغرور شدن به داشته ها، خواستار توجه به علم آموزی در هر سنی توسط مربیان طرح چهره به چهره شد و متذکر شد: علم آموزی و ارتقا دانش یک هنر است و انسان باید همواره پوید بوده و متوقف نشود.

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی، اهمیت حسن خلق را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه هر مدیر و معلمی باید خوش خلق باشد تاکید کرد: رمز موفقیت یک مدیر در گرو اخلاق حسنه است.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استقامت و پایداری را دیگر ویژگی مدیر موفق دانست و اذعان کرد: باید در هرکاری استقامت و پایداری داشت و این رمز یک مدیر موفق است که از موانع و سختی ها هراس نداشته و عبور کند.

* فرهنگ نماز باید سرآمد فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی باشد

وی عامل به گفتار بودن را به عنوان دیگر ویژگی مدیر مورد اشاره قرار داد و گفت: یکی از گرفتاری های امروز کشور مربوط به وعده های مدیران است که محقق نشد وجامعه هدف را دلسرد و نامید ساخت.

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی، عدم تبعیض بین مخاطبین، شفاف بودن با مردم، نظم و انضباط، آراستگی وارستگی را از دیگر ویژگی های مدیر موفق دانست که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به ضرورت آشناسازی فرزندان با معارف اهل بیت(ع) تصریح کرد: تربیت ما باید قرآنی باشد و فرزندان خود را با معارف اسلامی و قرآنی تربیت و رشد دهیم.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ نماز باید سرآمد فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی باشد، اذعان کرد: مسائل ریشه ای باید در تربیت کودکان محور قرار گیرد و فرهنگ قرآنی در کودکان بارور شود.

-----------------

پایان پیام/ 344

برچسب‌ها