رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء گفت: از برادران مسلمان می خواهیم که بنیاد اسراء را در ترجمه آثار آیت الله العظمی جوادی آملی یاری بدهند و آمادگی راه اندازی موسسه خاصی برای این منظور را داریم.

۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۶
تلاش بنیاد اسراء برای ترجمه آثار آیت الله جوادی آملی به زبان های مختلف

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ نشست خبری جدیدترین آثار پژوهشی آیت الله العظمی جوادی آملی به مناسبت هفته پژوهش و اطلاع رسانی در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء، برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین «مرتضی جوادی آملی» رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء در این نشست گفت: از ویژگی های آیت الله العظمی جوادی آملی، تحریر علوم است که این یک هنر می باشد. تحریر علوم نیاز به تسلط کامل مسائل علمی دارد و آیت الله العظمی جوادی آملی این کار را انجام می دهند.

وی ادامه داد: محصول تحقیق باید کارآمدی و اثربخشی خود را در اجتماع داشته باشد. اگر علوم اسلامی به علوم انسانی تبدیل نشود، کارآمدی اش برای عرصه جامعه، مستقیم نیست. نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید مبتنی بر علوم اسلامی، قانون گذاری کنند. گسست بین علوم اسلامی و علوم انسانی داریم و باید این گسست از بین برود. پژوهش باید مبتنی بر منابع علمی باشد و ژرف نگری در کارهای پژوهشی بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء وجود دارد.

رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء افزود: قلم آیت الله العظمی جوادی آملی، قلم اعجازانگیزی است. تفسیر تسنیم از جمله آرزوهای ایشان بود و تا پایان شهریور سال 1401 تمام تحقیقات مربوط به این تفسیر را به آیت الله العظمی جوادی آملی، عرضه می کنیم. آثار قرآنی ایشان در جهان مورد استفاده است و تعدادی از جلدهای تفسیر تسنیم به زبان عربی ترجمه شدند. حدود 20 جلد از آثار آیت الله العظمی جوادی آملی به زبان عربی تالیف گردیدند یا به این زبان ترجمه شدند.

جوادی آملی خاطرنشان کرد: از برادران مسلمان می خواهیم که بنیاد اسراء را در ترجمه آثار آیت الله العظمی جوادی آملی یاری بدهند و آمادگی راه اندازی موسسه خاصی برای این منظور را داریم.

وی افزود: جلد 61 تفسیر تسنیم زیر چاپ است و مجموع جلدهای این تفسیر، 80 جلد است و جلدهای باقی مانده تا در نهایت سال 1402 توسط آیت الله العظمی جوادی آملی، آماده می شود.

«وحید احمدی» معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء در ادامه این نشست گفت: از هوش مصنوعی برای فعالیت های پژوهشی این بنیاد از جمله در زمینه داده کاوی و متن کاوی استفاده کردیم و امیدواریم که بتوانیم محصول آن در سال آینده دریافت کنیم.

وی ادامه داد: 100 نفر پژوهشگر با 107 طرح پژوهشی در بنیاد اسراء در حال فعالیت هستند، برخی از این پروژه ها شاید چند سال به طول انجامد. امسال جلدهای 33، 34 و 35 کتاب رحیق مختوم که شرح حکمت متعالیه می باشد، امسال چاپ می شود. همچنین امسال چندین جلد کتاب تفسیر تسنیم که اثر برگزیده جهان اسلام است، چاپ خواهد شد.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء افزود: عمده فعالیت های این بنیاد در زمینه قرآن است و بنیاد، کتاب رجال تفسیری که اثر فاخری می باشد را طی روزهای آتی رونمایی خواهد کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین «علی روح‌اللهی» معاون آموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء در بخش پایانی این نشست گفت: کتاب «عقلانیت شهود» تحریر فصوص الحکم قیصری است که 9 جلد آن تاکنون به چاپ رسیده است و مابقی جلدهای آن تا سال 1401 به چاپ خواهد رسید. آثار آیت الله العظمی جوادی آملی در بخش فقه، 40 جلد است که تاکنون چهار جلد آن به چاپ رسیده است و هر سال چهار جلد از این آثار به چاپ می رسد.

وی ادامه داد: مطالعات تطبیقی و بین رشته ای و مضاف در خصوص اندیشه های آیت الله العظمی جوادی آملی در حال انجام است.

معاون آموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء افزود: این بنیاد 11 رشته محل آموزشی در رشته های تخصصی حوزه دارد و به دنبال پژوهش محور بودن این رشته ها هستیم. 760 دانش پژوه و 115 استاد در رشته های تخصصی بنیاد در حال فعالیت هستند که دانش پژوهان، فنون پژوهش را می آموزند. برای سه رشته درخواست دکترای پژوهش محور را ارائه دادیم.

...........................
پایان پیام/ 268

برچسب‌ها