به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ «سیده فاطمه شفیعی» روز پنجشنبه، 27 آذر 1399 در جمع خبرنگاران به گرامیداشت سالروز شهادت آیتالله دکتر محمد مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه اشاره و اظهار کرد: همزمان با این مناسبت، نخستین دوره طرح هماهنگ دانشجو معلم قرآن کریم در استان گیلان آغاز شد.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه تعامل عالمانه و سنجشگرانه میتواند زمینهساز شکلگیری نوعی روش شناسی بومی شود که بتواند با دنیای جدید، مفاهمه و گفتوگو برقرار کند و از اصالت و استواری لازم، برخوردار باشد، تصریح کرد: موضوع وحدت حوزه و دانشگاه از موضوعات مهم بوده که دارای اهداف و کارکردهای مشترکی است.
وی با اشاره به اینکه بر اساس اعتقاد بسیاری از اندیشمندان اسلامی، یکی از مشکلات جامعه بشری شکاف میان حوزه و دانشگاه است، افزود: اگر علم و دین باهم وحدت یابند، بسیاری از مشکلات امروزه حل میشود.
شفیعی تاکید کرد: گفتوگوی صلح آمیز، یکی از محوریترین راههایی است که در رابطه با تحقق وحدت مطرح میشود، به این معنا که بازگشت به مبانی وحدت و همفکری، در سایه همدلی و گفتوگوی علمی در فضایی صمیمی و به دور از پیشداوریها میسر میشود.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان، قرآن را چشمه جوشان فیض خدا برشمرد و گفت: امیرالمؤمنین(ع) در نهجالبلاغه فرمودند که سرچشمه بهار دلها و صیقل قلوب در قرآن مجید است.
وی تصریح کرد: همگان در پرتو هدایت قرآن و با الگو برداری از عترت پیامبر اکرم(ص) از ظلمات پراکندگی، اختلاف، نزاع و کشمکش رهایی پیدا میکنند و به سرچشمه نور که همان برادری و اخوت اسلامی است، بازمیگردند.
شفیعی، سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور را، پرچمدار برگزاری برنامهها و دورههای آموزشی و پژوهشی در حوزه قرآن در دانشگاهها دانست و افزود: این رویکرد سبب آغاز به کار مرکز دانشجو معلم قرآن شد و این مرکز از سال ۹۴ تاکنون با هدف آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم در سه فاز دانشافزایی، مهارتافزایی و اشتغالزایی دانشجویان علاقمند و مستعد در سراسر کشور فعالیت میکند.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان خاطرنشان کرد: امید است به یاری خداوند متعال و با همکاری نهادها و سازمانهای دانشگاهی و فرهنگی گیلان با اجرای این طرح در استان، دانشجویان فرهیخته گیلانی نیز با این نهضت قرآن آموزی دانشجویان کشور همراه شده و از این فرصت بهرهمند شوند.
وی حرکت به سمت تحقق منشور توسعه فرهنگ قرآنی، گسترش و توسعه فرهنگ و معرفت قرآنی در میان دانشجویان و شناسایی استعدادهای بالقوه قرآنی در سطح کشور را از اهداف برگزاری طرح دانشجو معلم قرآن کریم برشمرد و اضافه کرد: تربیت مربی آموزش قرآن کریم و استفاده از روحیه پویا و شاداب جوانان دانشجو برای انتشار فرهنگ قرآنی در کشور از دیگر اهداف این طرح است.
شفیعی با اشاره به مزایای شرکت در دوره دانشجو معلم قرآن کریم، اظهار کرد: بهرهمندی از حضور اساتید برجسته قرآنی و علمی، دریافت گواهینامه آموزشی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و تسهیل زمینههای شغلی در مراکز قرآنی از جمله اهداف جزئی این دوره است.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان اذعان کرد: دانشجویان گیلانی علاقمند به ثبتنام و حضور در این دوره میتوانند به آدرس اینترنتی http://daneshjo.isqa.ir مراجعه کرده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 01333362461 تماس بگیرند.
-------------
پایان پیام/ 344